Uborkaszezon az MLM-ben?

DXN legjobb mlm

Akár vállalkozó vagy, akár alkalmazott, biztosan ismered az uborkaszezon „jelenségét”. A vállalkozók azért nem szeretik, mert olyankor kevesebb pénz áramlik a kasszába. Az alkalmazottak azért nem szeretik az uborkaszezont, mert kikészíti őket a semmittevés. Mi a helyzet az MLM táján?

Uborkaszezon

Hogy nézett ki nálunk egy uborkaszezon?

Egy konkrét példát tudok hozni, ami nálunk, egészen pontosan Anyukám (aki egyben a szponzorom is) csapatában történt meg.

Nem csak az MLM-ben, de sok más vállalkozásban is a nyári időszak általában uborkaszezon. Bizonyos tekintetben nálunk is uborkaszezon volt a nyár. Más tekintetben azonban semmi nem változott.

Ami az új törzsvásárlók gyarapodását illeti, kevesebben csatlakoztak nyáron, mint az év többi szakában. Sokan nyaralnak/nyaraltak még. Ebből azt gondolhatod, hogy a forgalom is kevesebb volt a csapatban. Pedig nem ez történt. Bár az új törzsvásárlók száma kevesebb volt, az MLM hálózatunk forgalmán ez egyáltalán nem látszott meg.

DXN - Hálózatépítés otthonról, kellemesen, nyomulás nélkül. Csatlakozz csapatunkhoz MÉG MA!

Hogyan lehetséges az, hogy kevesebb volt az új regisztráló, és mégsem csökkent a csoportforgalom?

Sok téves elképzeléssel ellentétben az MLM-ben nem abból keletkezik jutalékod, hogy minél több embert léptetsz be a csapatodba. A jutalék csak és kizáróan a csoportforgalomtól függ.

Vannak MLM cégek, ahol a forgalom nagyobb százalékát az újonnan csatakozott törzsvásárlók adják. Ezeknél az MLM cégeknél valóban előfordulhat, hogy uborkaszezon idején megcsappan a csoportforgalom. A DXN azonban nem ilyen.

A DXN üzletben a csoportforgalom nem csak az új törzsvásárlók által generált forgalomra terjed ki. Sőt, nálunk a DXN üzletben a havi forgalomeloszlás is egyenletes.

Ez csak úgy lehetséges, ha az emberek a fogyasztási igényüknek megfelelően vásárolják a termékeket és nem a kvalifikáció elérése végett.

A DXN a ganodermás étrend kiegészítőivel és ganodermás kávéival valós fogyasztási igényt elégíti ki. Az emberek valóban azért vásárolják a termékeket, mert fogyasztják és szükségük van rá.

Ez az oka annak, amiért a DXN törzsvásárlói hálózata stabil. Akkor is képes lenne fent maradni, ha a továbbiakban egyetlen új törzsvásárló sem regisztrálna.

Neked lenne kedved csatlakozni egy olyan üzlethez, ami uborkaszezonban is stabilan hozza az eredményeket? Ha igen, írj nekem!

A DXN-ben a modern hálózatépítés eszközeivel dolgozhatsz. Tapasztald meg! Regisztrálj csapatomba TE is! 🙂 >> fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.