DXN Családi Nap 2015

DXN legjobb mlm

DXN Családi Nap 2015

Idén először vettem részt DXN család napon. Ez volt a eddig a hetedik, ami megrendezésre került. Most végre én is eljutottam ide. Nagyon jól éreztem magam.

Párommal együtt mentünk Lajosmizsére, a Geréby Kúriába, ahol találkoztunk a többiekkel. Korábban nem voltam egy nagy rendezvényekre járós, de a tapasztalat nálam is azt igazolja, hogy csapatban valahogy mégis jobb.

A rendezvényen Jane Yau és William is ott volt természetesen, akik az előző nap tartottak előadást a DXN termékekkel és az egészségmegőrzés fontosságával kapcsolatban a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. Ezen a képzésen is részt vettem.

Medence partján a DXN családi naponDe térjünk vissza a családi napra. Nem sokkal délelőtt fél 10 után értünk a helyszínre. Ragyogó napos időnk volt, de szerencsére, a természet sok árnyékot adott nekünk. Hamarosan előkerültek a bográcsok is és kezdetét vette a pörköltfőzés, amihez idén még nem sok közöm volt, de majd jövőre kiveszem a részem belőle. Viszont nagyon finom lett. 🙂

Aki akart, annak lehetősége volt fürdeni is a pár méterre lévő szabadtéri medencében. Én csak a lábamat lógattam bele, de nem sok hiányzott, hogy bele is dobjanak. 🙂

Délután a Puszta Olimpia volt fókuszban. Több csapat is indult. Mi inkább még csak nézőként szemléltük, hogyan is zajlik egy ilyen játék. És persze csoportképek is készültek.

Közös kép Jane Yau-val

Andival és Judittal

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük