Üzleti lehetőséget keresel, ami hosszú távon nem viszi a pénzt, hanem hozza?

A DXN egy ilyen MLM üzlet.

DXN üzleti lehetőség

A DXN-nek olyan üzletpolitikája van, amely lehetőséget ad arra, hogy a világon bárhol nagy üzletet építhess. Nem helyhez kötött és nem kíván meg több százezres befektetést az embertől.

Sokkal kifizetődőbb, mint egy hagyományos vállalkozást elkezdeni, ahol magasak az indulási költségek. Ezzel szemben a DXN üzleted felépítéséhez elég mindössze 5 000 Ft-tal elindulnod.

Ne higgy el minden mesét! Egy sikeres, pénztermelő MLM hálózat felépítéséhez nem elég szólnod 1-2 embernek, akik majd nagy üzletet csinálnak. Ha nagy emberré akarsz válni, neked kell cselekedned és nem abban bízni, hogy mások felépítik helyetted.

Mutass példát! Ha látják, hogy dolgozol benne és eredményeid vannak, akkor a csapattársaid is dolgozni fognak benne, akiknek szintén eredményeik lesznek.

A DXN hatalmas előnye,

hogy nemcsak offline, hanem online hálózatépítésre is alkalmas, sőt, az online üzletépítési eszközökben szinte verhetetlen:

  • saját ingyenes információs weboldal akár több nyelven
  • saját webáruház
  • saját blog
  • bemutatkozási lehetőség az oldalon
  • saját hírlevél küldő rendszer
  • saját belső munkatársi oldal az üzleted menedzseléséhez
  • heti fakultatív webkonferenciák

A DXN-ben az offline hálózatépítés is szerethető:

  • termékbemutatók helyett kávékóstolók
  • nagyon hivatalos tömegrendezvények helyett kötetlen hangulatú szemináriumok
  • hideg, szinte csak pénzkoncentrált beszélgetések helyett DXN családi programok

Ezeket nem azért írom le, mert valahonnan így hallottam. Valóban megtapasztaltam, hogy milyen jó a DXN-ben MLM üzletet építeni. Nagyon nagy alkotói szabadságot és kreatív kifejeződési lehetőséget ad. 🙂 Ha ez neked is fontos szempont, JELENTKEZZ!

Biztosan van néhány kérdés, amire még szeretnél választ kapni:

Mik a termékek?

A termékek főként ganoderma és spirulina tartalmú étrend kiegészítők és ganodermás kávék. A teljes termékkínálatot a webáruházamban tekintheted meg.

Mi a garancia arra, hogy nem fog bebukni a következő hónapban a DXN cég?

A DXN már több, mint 20 éve létezik. Piacvezető, tőzsdén jegyzett ganodermás MLM cég. A kifizetéseket mindig pontosan teljesítette és teljesíti. Számtalan elismerés és tanúsítvány bizonyítja stabilitását.

Milyen weboldalt fogok kapni?

A regisztráció után nem sokkal hozzáférést kapsz a belső munkatársi oldalhoz (intranet), ahol ingyenesen tudsz több nyelven is weboldalt igényelni. Pontosan úgy fog kinézni, mint az enyém, csak a saját adataiddal.

Mennyit lehet ezzel keresni?

Nos, mennyit tudsz elképzelni és mennyit vagy hajlandó dolgozni érte? Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni. Itt is vannak emberek, akik nem keresnek a DXN-nel azért, mert vagy csak termékfogyasztók, vagy egyszerűen nem teszik bele azt a munkát, ami a kívánt jövedelem eléréséhez szükséges. De vannak a felsővonalamban olyan vezetők, akiknek 7-8 számjegyű bónuszuk van minden hónapban és több ezer fős hálózatuk. Ismerem őket, nem csak hallomásból tudok róluk. De, ha a saját szemeddel akarsz meggyőződni arról, hogy a DXN-ben lehet is ennyit keresni, tanulmányozd át a Marketing Tervet.

Itt is embereket kell titkos rendezvényekre hívogatnom?

Nem. A DXN nyílt lapokkal játszik. Ha valakinek ajánlani szeretnéd az üzleti lehetőséget, csak egyszerűen irányítsd a weboldaladra és mondd el neki, mit nézzen meg rajta. Ha pedig érdekli, beszélhettek személyesen is az üzletről egy finom DXN kávé elfogyasztása mellett. 🙂

Ha belépek, fogsz nekem segíteni?

Ha hozzám regisztrálsz, igyekszem minden tudásomat átadni a DXN üzletépítés kapcsán. Emailen, skype-on vagy akár telefonon is minden nap elérhetsz és felteheted kérdéseidet. De nagyon fontos, hogy tudd: Én csak elmondani és megmutatni tudom, hogyan cselekedj, mit csinálj. A lépéseket végül neked kell megtenned.

Mi kell ahhoz, hogy én is sikeres legyek?

Leginkább a következetes kitartásod, a tanulási vágyad és a belső, mindent elsöprő elhatározásod, hogy IGENIS MEGCSINÁLOM!

Oké, úgy döntöttem, hogy belevágok! Hogyan kezdjek neki?

Regisztrálj az oldalamon és miután kitöltötted a törzsvásárlói jelentkezést, válassz bármilyen terméket, amit ki szeretnél próbálni, hogy legyen terméktapasztalatod. A hiteles üzletépítéshez tudnod kell, hogy mit ajánlasz másoknak. Ha sikeres a regisztrációd, arról te is és én is fogok emailt kapni. Ha a DXN-hez beérkezett a megrendelés összege, hamarosan meg fogod kapni a belső munkatársi oldalt (intranetet) a belépési adatokkal. Ahogy lesz rá lehetőséged, kezdd el tanulmányozni, amit ott találsz. A regisztrációval párhozamosan én is fel fogom venni veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket, de te is kereshetsz nyugodtan.

SIKERES DXN ÜZLETÉPÍTÉST KÍVÁNOK! 🙂

Strifler AnitaStrifler Anita
E-mail: [email protected]
Skype: stifi86