Kik vagyunk? Miért vágtunk bele az MLM-be?

Ki vagyok?

Strifler Anita, DXN Star Ruby üzletépítő vagyok, a legjobbmlm.hu és legjobbkave.hu oldalak tulajdonosa.

Mióta vagyok DXN üzletépítő?

2012 óta foglalkozom hálózatépítéssel a DXN-ben.

Miért regisztráltam?

Nekem a kezdetektől fogva tetszett az MLM, mint üzleti lehetőség. Tetszett a koncepció. Tudtam, hogy már csak azt az MLM hálózatot kell megtalálnom, aminek az üzletépítési politikájával, stratégiájával és termékeivel elégedett vagyok és azonosulni tudok vele. Ezt számomra a DXN adta meg.

A DXN volt Magyarországon talán az első olyan MLM 2009-ben (de legalábbis az elsők között), ami online területre helyezte a marketing stratégiáját.

Végre nem kellett telefonálgatásokkal, ajánlásokkal és bemutatók szervezésével foglalkozni, ha nem akartál. És mégis boldogulhattál az MLM-mel. Csak egy jól felépített weboldal kellett. Nekem ez különösen jól jött, hiszen amellett, hogy introvertált személy vagyok, már egy éve online marketing területen dolgoztam 2012-ben. A DXN ganodermás kávék pedig amellett, hogy egészségesek, nagyon finomak is. Minden adott volt.

Hogyan kezdődött?

A DXN-re anyukám talált rá és pár hónapra rá én is beregisztráltam, majd elkezdtük a közös munkát. Először a termékekkel ismerkedtem meg. Hálózatépítés termékismeret nélkül szerintem nem megy. Szóval a beregisztrálásom utáni pár hétben, hónapban végigkóstoltam az összes DXN kávét és a többi DXN terméket is. Ezután már pontosan tudtam, hogy milyen ízvilágú kávét ajánljak, ha valaki a segítségemet kérte.

Mit adott nekem a DXN?

Elsősorban finom, egészséges kávékat. Online üzletépítési lehetőséget háttértámogatással. Egy klassz csapatot és felsővonalat, akiktől szívesen tanulok. Egy tisztességes hálózatvezetőt Datuk Dr. Lim Siow Jin személyében.

Mik a jövőbeli terveim a DXN-nel?

A DXN-t ugródeszkának szeretném használni abban, hogy megvalósítsam több más tervemet is. Természetesen nem szeretném abbahagyni a DXN-ben a tevékenységemet, mivel itt megtaláltam azt a tukmálás mentes kötetlen hálózatépítési formát, amit örömmel felvállalok anélkül, hogy sérülnének emiatt az emberi kapcsolataim.

Elérhetőségem: [email protected]


Ki vagyok?

Striflerné Erzsébet vagyok, DXN Star Diamond üzletépítő.

Mióta vagyok DXN üzletépítő?

Korábban több MLM hálózatot kipróbáltam. Mindegyik rövid életű volt. A DXN-nel 2012 óta foglalkozom folyamatosan.

Miért regisztráltam?

Elsősorban egészségi állapotomon kívántam javítani és emellett megtetszett az üzleti lehetőség is. A kávé volt az, ami felkeltette az érdeklődésemet, melyről azt írták, hogy vérnyomás problémák esetén is fogyasztható.

Hogyan kezdődött?

Abban az időszakomban, amikor regisztráltam, egy elég kilátástalan helyzetben voltam. Ezen szerettem volna változtatni a DXN segítségével. Még a regisztrációhoz szükséges egy doboz kávé árát és a regisztrációs díjat (ez utóbbit azóta eltörölték) is nehezen tudtam összespórolni.

Mit adott nekem a DXN?

Nagyon sok emberrel ismerkedtem meg az évek során, köztük sok negatívval, de ebből is tanultam. Sokat köszönhetek azoknak az embereknek a DXN csapatban, akik segítettek elérni a gyémánt (diamond) szintet.

Rengeteget fejlődtem online területen. Amikor becsatlakoztam a DXN-be, akkor azon a szinten voltam, hogy az e-mailjeimet el tudtam olvasni. Ma már videókat töltök fel közösségi média oldalakra. Az erősségem azonban továbbra is a telefonálás, élőszó, személyes kontakt maradt.

Mik a jövőbeli terveim a DXN-nel?

Célom, hogy csapattársaimat folyamatosan segítsem. Hálózatomat nem csak mélységében, hanem szélességében is szeretném bővíteni. Izgatottan várom, milyen új dolgokat tanulhatok meg a DXN kapcsán, mellyel tovább fejlődhetek.

Elérhetőségem: +36 70 419 1099