DXN GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen cég a DXN?

A DXN fő profilja a ganodermás termékek gyártása, forgalmazása. Tehát a DXN egy ganodermás MLM cég. Ezen belül is a kávé az, amit sokan vásárolnak.

Mikor és hogyan alakult?

A céget Datuk Dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban, Malájziában. Ezt egy a ganodermával történő többéves kutatómunka előzte meg.

Mióta van Magyarországon?

2009 óta.

Milyen minősítései, elismerései vannak?

HACCP, ISO 9001, ISO 14001, HALAL, GMP

A teljes lista itt található: https://www.dxn2u.com/award/

Mik a forgalmazott termékek?

Kávék, étrendkiegészítők, higiéniai termékek, italok, bőrápolási termékek.

Mennyi a regisztrációs díj?

Maga a regisztráció ingyenes. Azonban 4 féle regisztrációs mód közül választhatsz:

  • Termékvásárlás: Ha csak 1-2 terméket szeretnél rendelni.
  • IOC rendelés: Ha magadnak szeretnéd összeállítani a termékcsomagot minimum 60 000 Ft értékben.
  • DSP rendelés: Ha a DSP csomagok valamelyike közül szeretnél rendelni.
  • Vásárlás nélküli regisztráció: Ha jelenleg nem szeretnél terméket vásárolni, majd csak később.

Hogyan regisztrálhatok?

Egyszerűen, csak kattints ide!

Regisztrálhatnak hozzám külföldről is?

Természetesen. Így a világ minden tájáról keletkezhet jutalékod a termékforgalomból.

Hogyan tudnak hozzám regisztrálni?

Miután regisztráltál, kapsz hozzáférést az eWorld-höz. Itt a “személyes weboldal” almenüpontban fogod megtalálni a szponzorlinked a saját tagsági kódoddal. Ezen keresztül tudnak hozzád regisztrálni, de mi is segíteni fogunk az indulásban, hogy mit hol fogsz találni.

Milyen segítséget, eszközöket kapok az üzletépítéshez?

A DXN eWorld segítségével tudod menedzselni majd az üzleted. Ezen kívül heti webináriumok, egyéb rendszeres ismeretterjesztő előadások segítenek a tájékozódásban. Online és offline rendezvények segítik a csapatösszetartást. Valamint van egy rendkívül átfogó tudásbázist tömörítő Facebook csoportja a felsővonalunknak, ahol minden aktív tagot szívesen várnak és ebbe a csoportba téged is be tudunk tenni. Nem utolsó sorban pedig közvetlenül mi fogunk további hasznos tanácsokat adni.

Hogyan lesz jutalékom?

A jutalék a termékforgalomból keletkezik. Ha tehát valaki hozzád regisztrál, és ő vásárol terméket, akkor abból neked jutalékod van. A jutalékot számla ellenében felveheted, vagy ameddig nem vagy számlaképes, levásárolhatod és gyűjtheted, felhalmozhatod webirodádban.

Mennyi lesz a jutalékom?

A jutalék mindig a csoportforgalomtól, valamint te és a csapatod minősüléseitől függ.

Ám, ha számszerűsíteni szeretnéd, milyen jutalékot a várható csoportforgalom mellett, segíthet ez a táblázat (ezt a táblázatot, egyik szponzorunk készítette, ez nem egy hivatalos jutaléktáblázat, hanem tapasztalat alapján lett összeállítva) :

A részletes marketing tervet ebben a cikkben találod összefoglalva: DXN marketing terv és DSP program

Milyen a csoportforgalom eloszlása?

Ez nagyon függ attól, hogy milyen típusú embereket sikerül találnod. Azonban akik rendszeresen vásárolják a termékeket, róluk elmondható, hogy az adott hónapban egyenletesen oszlik el a vásárlásuk. Nem a minősülés miatt vásárolják a termékeket, hanem azért, mert szükségük van rájuk. Így a csoportforgalom kiszámíthatóbb.

Mikor kapom meg a jutalékom?

A DXN minden hónapban, rendszeresen jóváírja webirodádban a keletkezett jutalékot. A tapasztalat az, hogy ez minden hónap 7-8-dikáig megtörténik.

Kell-e termékbemutatót tartanom?

Egyáltalán nem. Persze, ha érzel hozzá kedvet, nyugodtan tarthatsz, de üzletet nem csak így lehet építeni. A legtöbben online dolgozunk.

Hogyan tudok elindulni, üzletet építeni?

Először regisztrálnod kell. Ezt követően nagyon ajánlott terméktapasztalatot gyűjteni. Ha van terméktapasztalatod, hitelesebb vagy, hiszen tudni fogod, mivel foglalkozol. Majd dolgozz ki egy stratégiát, hogyan fogod a termékeket ismertetni, ajánlani, majd kezdd el. De ne aggódj, sok segítséget fogsz kapni.

Miért titeket válasszalak szponzornak?

2012 óta vagyunk DXN tagok. Kitartunk a DXN mellett, nem azok vagyunk, akik hálózatról hálózatra vándorolnak. Láttunk már pár sikert és bukást is. Majdnem minden DXN terméket kipróbáltunk már. Ha szeretnéd, hogy olyan szponzoraid legyenek, akik biztosan nem tűnnek el pár hónap múlva, akkor válassz minket.

Kérdésem van. Hol érlek el titeket?

Kérdéseidet az alábbi elérhetőségeinket felteheted, keress minket bizalommal és segítünk.

Strifler Anita: [email protected]
Striflerné Erzsébet: +36 70 419 1099