Ha MLM céget választasz, mindig nézz utána, hogy az adott MLM cég marketing tervét hányszor változtatták az indulása óta. Minél kevesebbszer nyúltak hozzá a marketing terv koncepciójához, annál biztosabb, hogy az adott MLM cég stabil lábakon áll, hiszen a marketing terv kiállta az esetlegesen bekövetkező váratlan fordulatok próbáját is.

A DXN marketing terve pontosan ilyen. Az indulása óta nem nyúltak hozzá a marketing tervhez, nem változtattak rajta. Több, mint 20 éve ugyanaz és ugyanúgy fizeti ki a tagokat. A kifizetések mindig pontosak, eddig sosem volt csúszás.

A DXN marketing terv és bónuszmagyarázat videóval

A DXN marketing tervének alakulását a gyémánt szintig ebben a videóban nézheted meg, akár feliratosan is. Nagyon jól érthető, nekem is sok mindent ez a videó segített tisztázni:

Ahhoz, hogy elkezdd a saját DXN üzleted építeni, nem szükséges részletesen ismerni a marketing tervet, bónuszrendszert. Viszont fontos tudni a főbb jutaléktípusokat, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az MLM üzleti vállalkozásodból, pénzügyi szempontból.

A DXN jutalékrendszere röviden

A DXN-ben 7 féle rendszeres jutaléktípust különböztetünk meg. A legtöbb MLM rendszerrel ellentétben a DXN-ben az elején kevesebb a jutalék és minél magasabb szinten vagy, annál inkább megjutalmazza a cég a sikeres munkatársait.

Tehát a 7 jutaléktípus:

  1. Kiskereskedelmi profit (15%-25%)
  2. Csoportbónusz (6%-21%)
  3. Star csoportbónusz (25%-37%)
  4. Fejlesztési bónusz (15%)
  5. Nemzetközi nyereségrészesedés (2%)
  6. Vezetői bónusz (15%)
  7. Jutalomutazás

+ 2 bónusz:

  1. mobiltelefon készpénzjutalom (egyszeri 150 euro, bármire felhasználható)
  2. készpénzjutalom utazásra (egyszeri 1000 euro, bármire felhasználható)

DXN marketing terv füzet

A fent említett 7+2 jutaléktípust részletesen megtalálod a képre kattintva:

LETÖLTÉS >>>

DXN marketing terv füzet

Itt fogsz találni példákat is, mikor hogyan alakul a jutalék és, hogy mekkora forgalomnál mire számíthatsz. Csatlakozáskor ezt kinyomtatott formában is meg fogod kapni.

A DXN DSP Programja (Dynamic Start Program) videóval

A DXN 2014 decemberében bevezetett egy új programot, mely lehetővé teszi, hogy már az üzletépítés elkezdésekor nagyságrendekkel több pénzhez juss. Természetesen itt is dolgozni kell érte, anélkül nem fog menni.

Ahogy a nevében is benne van, ez egy dinamikus start program. Leginkább a frissen csatlakozott munkatársak számára fontos, hiszen a DSP által biztosított jóval magasabb jutalékokat az új csapattársak élvezhetik elsősorban. Azonban a DSP programmal minden DXN-esnek érdemes foglalkoznia.

Ha megnézted és áttanulmányoztad a DXN marketing tervét, könnyebben megérted a DSP programot is. A DSP program szorosan összefügg a DXN hagyományos marketing tervével, melyről fent írtam.

Nézd meg ezt a videót és tudj meg többet a DXN marketing tervének kiegészítő programjáról, a Dinamikus Start Programról:

Amint látod, a DXN marketing terve nagyon jól kidolgozott és stabil lábakon áll. Az egyik legjobb üzleti lehetőség, ahol hosszú távon megalapozhatod jövődet és elérheted az anyagi függetlenséget. Legyél Te is DXN üzletépítő!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük