DXN Megszökőnapi beszámoló

DXN legjobb mlm

Minden 4. év szökőév, s minden negyedik évben a februári hónap 29 napos. A rendkívüli ebben a napban nem csak a +1 nap, hanem az, hogy 28 évenként esik szombatra.

Ezt a nagyon jó lehetőséget (+1 nap és szombat) DXN szponzoraim, Specht József és Vali két gyémánt házaspárjukkal Faragóné Keserű Judittal és férjével, Istvánnal, valamint Bojtos-Sváb Csillával és párjával, Zolival a csapatuknak szerveztek egy csapatépítő rendezvényt, amelyet Megszökőnapnak neveztek el.

Specht Vali, mint a nap házigazdája nyitotta meg a rendezvényt. Már az elején ajándékot kaptak azok a résztvevők, akik először voltak személyesen DXN rendezvényen. Ők 1-1 tasak DXN fermentált almadzsemet kaptak.

Interaktív feladatok megálmodója közvetlen felső vonalam női tagja, Bojtos-Sváb Csilla volt, aki a nap folyamán különböző feladatok megoldásával ösztönözte a résztvevőket a közös munkára, ötletelésre. Nekem az egyik legjobb része volt a napnak, mikor közösen kis csoportokban ötleteltünk.

A DXN egyre több országban van jelen a dinamikus fejlődésének köszönhetően. Az egyik legfrissebben csatlakozott ország Nigéria. Mivel sokan online építik az üzletüket, ezért üzletépítés szempontjából Nigéria is célország lett. Akiknek már van csatlakozójuk, Specht Józsi irányított kérdései alapján elmondták tapasztalataikat. Ezzel kedvet csinálva azoknak is, akik még nem próbálták megcélozni ezt a piacot.

Faragóné Keserű Judit előadásának a következő nevet adta: Hálózatépítés a közösségi média erejével, ahogy a legnagyobb MLM guruk oktatják világszerte. Nagyon értékes összefoglalót hallgathattak meg a résztvevők ebben a témában.

A délután első programja az új európai marketing igazgató, Debya Prakash bemutatkozó előadása volt.

Sokan várták Kócsó László CA (Mr. Morinzhi) előadását, s persze a közös morinzhi ivást. 41 fő itta meg Mr. Morinzhivel a napi adagot.

Harmath Katalin ganoterápiáról és a helyes táplálkozásról tartott egy értékes előadást. A nap utolsó előadójaként közvetlen szponzor házaspárom férfi tagja, Bojtos Zoltán lépett a színpadra, aki a csapatépítésről tartotta meg előadását. Sajátos stílusával, előadásmódjával, igencsak éberré tette a jelenlévőket. Köszönöm ezt a napot! 

Megszökőnapi kihívás

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük