Utazásom a DXN-nel – Dato’ Dr. Lim Siow Jin életrajza

DXN legjobb mlm

Pár héttel ezelőtt jelent meg Dato’ Dr. Lim Siow Jin, a DXN alapítójának hivatalos életrajza magyarul. A könyv szerzője Dr. Rajesh S. Savera, aki maga is DXN üzletépítő és ayurveda orvos.

Alig vártam, hogy végre kézbe vehessem. A múlt hét szombatomat tulajdonképpen könyvolvasással töltöttem. 🙂

Utazásom a DXN-nel című könyv

Ahogy az instagram posztomban is ígértem, beszámolok a könyvben olvasottakról.

Alapvetően egy ténykedvelő, analizáló ember vagyok, tehát jöjjenek először a tények. A könyv nem túl vastag, mindössze körülbelül 160 oldal, de ebben a 160 oldalban benne van minden, ami Dr. Lim DXN-hez kapcsolódó útját összefogja.

Kemény borítós, elegáns megjelenésű kiadvány. Biztosan nem fog szétesni többszöri forgatás esetén sem. Nagyjából a könyv második harmadában nagyon sok színes képet találhatunk. Több között a DXN irodákról, a gyárról, a ganodermáról és a DXN díjairól, okleveleiről, tanúsítványairól. A képek által még közelebbről ismerhetjük meg a DXN-t.

A DXN megszületése előtti idők

Dr. Lim Indiában, az egyik legnevesebb indiai egyetemen, a kharagpur-i IIT építőmérnöki karán végzett. Az ott tanultakat nem csak a szakmában, hanem a DXN-ben is kamatoztatta.

Ahogyan a legtöbb ember, Dr. Lim is alkalmazottként kezdte, miután befejezte az egyetemet. Mérnökként dolgozott, több hidat is tervezett Malájziában. Az akkori közvetlen főnökével többször meggyűlt a baja, mégis nagyjából 10 évig kitartott ugyanannál a cégnél. Ismerősei és a szakmabeliek remek szakemberként ismerték meg.

Ez idő alatt fektette le a DXN alapjait. Tanulmányozta a ganodermát és kiválasztotta a legjobb fajokat a termesztéshez. Csirkéken kísérletezett. Erről az egyik DXN vezetőképző táborban is beszélt pár évvel ezelőtt.

A DXN megszületése

Közvetlenül a cég megalapítása előtt Dr. Lim számtalanszor került olyan döntéshelyzetbe, mely nagyban befolyásolta a DXN jövőjét. Mesél arról, amikor családja nehéz anyagi helyzetben volt és, hogy hogyan érintette ez a DXN indulását.

1992-ben alapította meg Dr. Lim a céget, de 1993-at tekint hivatalos indulási dátumnak, mivel a legelső eladás csak 1993-ban történt meg. Az indulást évek kitartó munkája, kutatása előzte meg. Tökéletesítenie kellett a terméket, mielőtt piacra dobja, s az ahhoz szükséges engedélyeket is meg kellett szereznie.

Sok MLM-hez csatlakozott ember hagyja ott az MLM szakmát, miután kiderül, hogy egy hónap után sem ért el eredményeket. Dr. Lim 4 hónapot várt arra, hogy megtörténjen az első eladás, mindezt úgy, hogy nem ült a babérjain.

4 hónap után csatlakozott az első törzsvásárló a DXN-hez. Ez az ember azonban aktuális anyagi körülményei miatt nem engedhette meg, hogy terméket vásároljon, de talált olyan embert, aki rajta keresztül megvásárolta az első DXN ganodermát. Így született az első vásárlás 4 hónap után.

Nehézségek és helytállás

A DXN-nek nem csak anyagi nehézségekkel kellett megküzdeni az induláskor. Annak ellenére, hogy a cég mindig pontosan fizette a jutalékokat, akadtak, akik magas pozíciót értek el, mégis átmentek másik céghez.

A kapzsiság felütötte fejét és az észérvek helyett a nagy ígéretek homályosították el egyes egykori DXN tagok elméjét. Az idők során kiderült, hogy rosszabbul jártak, de akkor már nem elvezhették a DXN nyújtotta előnyöket.

Volt olyan eset is, hogy egy tekintélyes összeget ajánlott fel egy rivális cég a DXN-ért, ha azt Dr. Lim eladja. Azonban a vétel mögött nem igazi szándék volt. Olyan ember akarta megvenni a céget, akinek a célja a DXN megsemmisítése volt. Ezt felismerte Dr. Lim és nem hagyta, hogy olyan emberek kezére jusson a cég, akik egy pillanat alatt lerombolták volna életművét.

Terjeszkedés és kommunikáció

Ahogy a DXN egyre ismertebbé vált, egyre több országból lettek csatlakozók. Azonban nem minden esetben volt egyszerű a terjeszkedés. Sokszor nem értették az emberek, miért van szükségük ganodermára és spirulinára, ezért nem is vásárolták. Elzárkóztak az elől, hogy megismerjék a termékeket.

De Dr. Lim felismerte, hogy hogyan hasson az eltérő országok lakosainak gondolkodására és ezt követően nyitottabbá váltak a DXN termékekkel kapcsolatos információk befogadására is.

Ganoterápia és terméktapasztalatok

A DXN megszületésével egy új fogalom is bevezetésre került, ez pedig a ganoterápia. Ahogy Dr. Lim mondja, nem a betegségekre helyezi a hangsúlyt, hanem a test egészére, azaz az immunrendszer megerősítésére. Ha az immunrendszer erős, az képes felvenni a harcot a betegségekkel szemben.

Meghökkentő terméktapasztalatokat olvashatunk a könyvben, amik bizonyítják a ganoderma jótékony hatását. A terméktapasztalatokhoz kiegészítő magyarázatok is társulnak, mellyel jobban megismerhetjük a ganoderma hatásmechanizmusát.

Véleményem a könyvről

Számos helyzetben megmutatta Dr. Lim, hogy kiváló vezetője a DXN-nek. Erős küldetéstudata van és a jóért való cselekvés motiválja.

Úgy érzem, most, hogy elolvastam a könyvet, jobban megértem gondolatait és miértjeit. Azt hiszem, a legjobbkor jött ez könyv. Minden DXN hálózatépítő sok energiát tud meríteni belőle. Különösen most, mikor annyi változás van az európai piacon.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük