Star Ruby a szponzorom!

DXN legjobb mlm

Múlt hétvégén ismét egy fantasztikus DXN rendezvényen voltam. Nagyon szeretem, hogy az üzletépítők elismerése mellett mindig vannak olyan előadások is, amikből sokat tanulhatunk. Erről is fogok írni lentebb.

Ez a rendezvény még izgalmasabb volt számomra, mint az előző, hiszen szponzorom, Anyukám ismét magasabb üzleti szintre lépett.

Ahogy az előző DXN rendezvényről írt beszámolómban megemlítettem, Anyukám idén júniusban vette át az első üzleti szint után járó Star Agent kitűzőt. Akkor eldöntötte, hogy a következő DXN Üzletépítő Napon átveszi a Star Ruby kitűzőt. A nyár ezen cél elérésének fényében telt. Sok munkával, hatalmas motivációval. És sikerült! 🙂

DXN Üzletépítők Napja - Star Ruby a szponzorom

DXN Üzletépítők Napja - Striflerné Erzsébet Star Ruby

Kölcsönösen segítjük egymást az üzletépítés során és nagyon örülünk, hogy segítőkész, empatikus felsővonalunk van. Igazából maga a DXN ilyen. Amit a DXN logójának jelentése hordoz, áthatja a DXN törzsvásárlói hálózatot az egész világon.

Mit jelent az, ha valaki DXN Star Ruby?

A Star Ruby szint a 2. DXN üzleti szint. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a vonalában van 3 olyan csapattársa, akik már elérték az első üzleti szintet.

Hogy mennyi időbe telik elérni és hány csapattársat jelent? Ez nagyon változó annak függvényében, hogy ki milyen intenzitással építi az üzletét és milyen sikerrel tudja megtalálni az alkalmas üzletépítőket vagy fogyasztókat. Ez lehet pár hónap, de akár több év is.

Anyukám esetében több, mint 4 évbe telt. De ennek még nincs vége, ez egészen biztos. Sőt, egyre nagyobb motivációval készülünk arra, hogy talán már jövőre Star Diamond lehet a Star Ruby szintből. Úgy érzem, az elmúlt 4 évnek nagyon jó alapja lett.

Jelenleg több, mint 130 fő van Anyukám csapatában, különböző országokból. Vannak csapattársai Angliából, Szlovákiából, Ausztriából, Romániából, de még Indiából is. Igaz, nem minden országból közvetlen csapattársak.

Itt mutatkozik meg leginkább, hogy nem kell a legszélesebb kapcsolatrendszerrel rendelkeznünk, hiszen minden csapattársnak vannak további kapcsolatai, akik a világ bármely tájáról csatlakozhatnak. Olyanok is, akiket nem ismerünk. A DXN pedig különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy online is bárkit szponzorálhassunk és ne legyenek földrajzi akadályok.

Milyen volt a hangulat?

Volt sok-sok fotózkodás, nevetés, bohóság, ami a rövid szünetekbe belefért. Kávéztunk, (mert hát miért ne 🙂 ), sütiztünk. A DXN kávék a rendezvények elengedhetetlen kellékei. Mégiscsak egy „kávés rendezvényről” van szó.

DXN Üzletépítők Napja - Kávézunk

DXN Üzletépítők Napja - Bojtos Zoltánnal és Bojtos-Sváb Csillával, Star Ruby ünneplés

DXN Üzletépítők Napja - Faragóné Keserű Judittal

Készült kép a szponzorainkkal és Szombati Orsival, a rendezvény egyik előadójával, aki a Sales Akadémia alapítója.

DXN Üzletépítők Napja Szombati Orsival

Tanulás a személyiségtípusokról

Ezen a rendezvényen a személyiségtípusokról tanulhattunk többet. Arról hogyan szólítsuk meg a különböző személyiségtípusba tartozó embereket és ami szintén fontos a DXN-ben, hogy hogyan adjunk el nekik. Eladásba bele tartozott a termékek és önmagunk eladása is. Hiszen az első benyomás a másik ember felé az egyik legfontosabb.

Én igazából sosem foglalkoztam annyira a személyiségtípusokkal. Tudtam, hogy vannak, de annyira nem mélyedtem bele. Tavaly az egyik Nyíri Zoli által tartott DXN-es tréningen kerültem közelebb ehhez a témához. Majd több könyvet is elolvastam tőle, ahol szintén sok szó esett a személyiségtípusokról.

A múlt hétvégi DXN Üzletépítők Napján pedig nagy dózisban kaphattunk gyakorlatias tudást a személyiségtípusokról Szombati Orsi és Nyíri Zoli előadásaiban.

Még mindig a hatása alatt vagyok az előadásoknak. Nem tudom megmondani miért, de úgy érzem, egész jó motivációm lett. Úgy érzem, még nagyobb ismeretre szeretnék szert tenni az embertípusok terén. Izgalmas és kihívásokkal teli ág ez, főleg egy olyan embernek, aki introvertált személyiség, mint én.

És persze záró gondolatként, ha szeretnél ilyen jókedvű csapatban dolgozni, vannak álmaid, szeretsz tanulni és szereted a kihívásokat, írj nekem és beszéljük át, hogyan tudsz te is sikereket elérni a DXN-ben. 🙂

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.