Amikor úgy érzed, nem megy

DXN legjobb mlm

Úgy gondoltam, itt az ideje a blogomban egy olyan olvasósarkot kialakítani, ami a motivációról szól. Mi mással is kezdhetném az első motivációval kapcsolatos írásom, mint azzal, hogy akkor is ki kell tartani, amikor padlón vagy.

Gyakran visszatérő probléma ez a hálózatépítők körében, de nem csak őket sújtja. Biztos veled is előfordul néha, hogy a dolgok nem úgy jönnek össze, ahogyan szeretnéd. Valamiért az Univerzum energiái nem támogatnak téged.

Kitartás

Bármennyire is nehéz, a jelenlegi rossz helyzetet nem szabad úgy felfogni, hogy neked semmi nem akar összejönni. Én általában ezt úgy próbálom felfogni, hogy biztosan van valami, amit ebből a helyzetből meg kell tanulnom és az előnyömre kell fordítanom. Ha jelenleg nem találod a saját problémáidban a tanulnivalót, akkor nézz mélyebbre.

Képzeld el, hogy a problémádon kívül állsz és kívülről figyeled az eseményeket. Jobb már? Nekem ez általában elkezd segíteni. Aztán megvizsgálom jobban a problémát, elkezdem elemezni, a mélyére ások, de még mindig kívülről nézem az eseményeket. Megfigyelem az összefüggéseket, próbálom értelmezni, mi miért alakult ki. Néha igazi megváltás a felismerés.

Fontos a hozzáállás

Semmiképp se keress bűnbakot. Ez a legrosszabb hozzáállás, hiszen ilyenkor elfeded a probléma valódi okát és valódi megoldását. Az életedben jelentkező nehézségeket valamilyen úton-módon te vonzottad az életedbe, ezért felelősséget kell vállalnod értük. Te a tiedért, nekem az enyémért, másnak pedig az övéért.

Ha elkezdesz felelősséget vállalni a körülötted kialakult helyzetért, ezzel átveszed az irányítást hullámzó életed felett és szabadon dönthetsz arról is, hogy a problémát valóban problémának, vagy „csak” valamilyen fejlődési/tanulási szakasznak éled meg. Ugye, hogy nem mindegy!

Sokszor nehéz

Tudom, hogy sokszor nagyon nehéz higgadt fejjel gondolkodni. Ezzel nem csak te, hanem néha én is így vagyok. De mindig törekedni kell a fejlődésre, a megújulásra. És amikor úgy érzed, hogy mégis inkább mindenből eleged van, az sem baj, ha megiszol egy finom csésze kávét.
A finom kávéban tudok segíteni. És, ha szeretnéd kezedbe venni életed irányítását, akkor abban is. 🙂 Tarts velem ezen a nem mindennapi úton!

Repülés közben is kávé

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.