Könnyű internetes otthoni munka

DXN legjobb mlm

Könnyű internetes munkát keresel, amit otthonról tudsz végezni? Ki kell, hogy ábrándítsalak, ha azért jöttél erre az oldalra, mert azt hiszed, hogy létezik a könnyű internetes otthoni munka. Viszont ezzel a cikkel szeretnék segíteni abban, hogy jobban fel tudd mérni a helyzetet az internetes munkát kínálók piacán.

Eddigi MLM-es pályafutásom alatt – ami azért már felölel pár évet – nagyon sokszor belebotlottam abba a téveszmébe, amit az internetes otthoni munkákkal kapcsolatban elhintettek. Ez pedig az, hogy az internetes munka könnyű. Ha valaki ilyet állít, az valószínűleg maga sincs tisztában ennek nehézségeivel és kihívásaival.

Ameddig nem kezded el, valószínűleg el sem tudod képzelni, hogy mennyire nehéz manapság az interneten kitűnni a tömegből.

Az internetes otthoni munka nem abból áll, hogy naponta adsz fel 1-2 hirdetést és majd százával fognak jönni az emberek, akik alig várják, hogy veled dolgozhassanak. Az internetes munka még csak nem is abból áll, hogy csinálsz vagy csináltatsz egy csili-vili weboldalt és majd tucat számra fogak jönni az érdeklődők.

Erre csak ennyit tudok mondani: Á, dehogy!

Tehát akkor miből áll a könnyű internetes otthoni munka?

Elsősorban kudarcból és sok-sok tanulásból. Kudarc, mert azt hiszed, hogy könnyű munkával sok pénzt kereshetsz. Ám, ha hajlandó vagy megtanulni azt, hogy hogyan legyél látható az interneten, hogyan érjél el eredményeket, akkor garantálni tudom neked, hogy az otthoni internetes munka, ha nem is könnyű, de élvezetes lesz számodra.

Ezeket tudd és alkalmazd, ha otthoni internetes munkába kezdesz

Akár teljesen saját vállalkozásról van szó, akár egy MLM-es munkáról, amit az interneten szeretnél végezni, ezekbe a témákba mindenképp bele kell ásnod magad, ha eredményeket akarsz:

Az internetes jelenléthez szükséges, de nem elégséges feltétel a helyesírás. Ha interneten akarsz dolgozni és pénzt keresni, akkor ez egy olyan alapkövetelmény, ami nélkül nem fog menni az otthoni munka.

Fontos, hogy megtanuld legalább alapszinten a keresőoptimalizálás fortélyait. Ehhez a témához Honlapra fel! cikkeit ajánlom. Én Szilágyi Balázs egyik képzésén is rész vettem, melyről itt olvashatsz bővebben: Szilágyi Balázs képzésén jártam

A folyamatos és következetes minőségi tartalomgyártás szinte elengedhetetlen a hatékony internetes jelenléthez. Ha otthonról, az internet segítségével akarsz dolgozni, akkor nem árt, ha van 1-2 blogod és publikálsz abban a témában, amivel foglalkozol. Nekem például több blogom is van, de jelenleg ezt a blogomat és a legjobbkave.hu blogomat tartom fókuszban.

Az apróhirdetések is fontosak lehetnek. Sokan azonban itt értelmezik félre a könnyű internetes munkát, hiszen apróhirdetéseket feladni bárki tud. Nem olyan bonyolult, mégis haszontalannak tűnik, ha nem jönnek az eredmények. Ezért jó, ha tudjuk, mik a vevőcsalogató marketingszövegek és beépítjük ezeket az online kommunikációnkba.

A közösségi média. Ennek alkalmazása is egy olyan szükséges, de nem elégséges feltétel, mint a helyesírás.

És ami az egész online marketingednek az alapjának kell lennie, az a folyamatos mérés. Mérni a hatékonyságot, mérni a látogatottságot, mérni az eredményeket. E nélkül olyan vagy, mint az a katona, akit elküldtek a háborúba fegyver nélkül.

Könnyű internetes otthoni munka

Még mindig könnyűnek gondolod?

Nem baj, ha nem. De ne ijedj meg a tanulástól. Ez most egyszerre soknak tűnhet és megtanulhatatlannak, de hidd el, hogy nem az. Nem kell, hogy tökéletesen csináld. Elég, ha törekszel rá. Én is folyamatosan tanulom az internetes világ dolgait. Mindig van tanulnivaló, hiszen az internet folyamatosan változik.

Én a fenti módszerekkel dolgozom az interneten. Ezt a tudást át tudom adni neked is, ha velem egy csapatban szeretnél dolgozni. Ehhez itt tudsz jelentkezni. Ha kérdésed van, írj rám nyugodtan: [email protected]

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük