DDD – DXN Dynamic Day

DXN legjobb mlm

2017. október 7-én tartja a DXN az év utolsó országos rendezvényét. Ahhoz képest, hogy a kezdetek kezdetén nem sokat jártam rendezvényekre, most egyenesen hiányom van, ha nem tudok ott lenni.

Motiváló nap a DXN-nel

Minden egyes rendezvényről szóló cikkemben elmondom, mennyire szeretek a DXN családhoz tartozni és ez most sincs másképp. Nem azért járok DXN rendezvényekre, hogy elvárásból villogjak. Azért megyek, mert szeretek találkozni olyan emberekkel, akikre felnézek, akik példaképek számomra és akiknek én is példakép lehetek.

DDD DXN Dynamic Day

Egyet biztosan tudok. Ahogyan a plakát is sugallja, motivációból nem lesz hiányunk. Még pontosan nem tudom, milyen előadások lesznek, de ha Tonk Emil ott lesz, nem csak motivációt, de egy nagy adag humort is kapunk erre a napra. Márpedig Tonk Emil ott lesz a DXN Dynamic Day-en.

DDD DXN Dynamic Day jegyek

Nem bíztam a véletlenre és még júliusban megvettem a jegyeket. Reménykedem benne, hogy ismét találkozhatom néhány csapattárssal.

Tarts velünk a DXN Dynamic Day-en

Gyere Te is erre a fantasztikus motiváló napra és igyál velünk egy (vagy akár több) kávét! J Jelentkezz nálam és találkozzunk a rendezvényen!

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.