DXN Családi hajókirándulás (2014)

DXN legjobb mlm

2014. július 12-én először vettem részt DXN-es programon. Pedig akkor már 2 éve az üzletben voltam és ezerrel építettem a hálózatomat. Mégis, valamiért ez volt nekem a fordulópont.

Én online építem a hálózatomat, ezért nagyon ritka az, amikor valakivel személyesen is találkozok a csapatból. Így volt Bondor Andi esetében is, akivel ott, a DXN hajókiránduláson találkoztam először.

Andi és Anita

Indulás a hajókirándulásra

A hajóval Budapestről, a Vigadó térről indultunk el. Reggel párommal buszra pattantunk, de akkora volt a forgalom, hogy kicsit paráztam attól, hogy esetleg lekéssük az indulást és a hajókirándulás elmarad. Aztán leszálltunk a Ferenciek terén és gyorslépésben indultunk a Vigadó tér felé.

Kár volt az ijedelem, hiszen amikor megérkeztünk, még legalább negyed órát várhattunk arra, hogy feljussunk. De ekkorra már minden rendben volt.

Találjuk meg egymást

Aztán jött a következő lépés, hogy ki kellett találni, vajon Andi merre lehet a hajón. Mi még párommal vártunk a parton a sorunkra. Andit felhívtam és rögtön észrevettük egymást a kézkalimpálásból. Ő már a hajón volt.

Mire följutottunk a hajóra, már foglalt hely várt minket. Bár akkor találkoztam Andival először személyesen, mégis olyan volt, mintha már a sokadik találkozásunk lett volna.

Szép volt a hajóról látni az Országházat…

Országház

És hármunkról is készült közös fotó…

Hárman a DXN hajókiránduláson

Merre jártunk?

A DXN hajónk egyenesen Szentendrére vitt minket. Ezen a napon éppen sörfesztivál volt.

Amikor leszálltunk a hajóról, nagyon sok DXN-es rohamozta meg a szentendrei utcákat. Mi kicsit elszakadtunk a csoporttól, bár igazából nem is volt ez annyira kötött program. Így még soha nem jártam Szentendrén és külön tetszettek a hangulatos utcái.

Majd beültünk ebédelni. Én kihasználtam azt a lehetőséget, hogy halat egyek, ugyanis itthon nem igazán készítek semmilyen halas dolgot, mert párom nem szereti. De itt még sok is volt, amit adtak, tehát halból aznapra nem volt hiányom. 🙂

Ezután feltétlenül le kellett sétálnunk, ami megettünk. Séta közben azért egy jó fagyizást sem hagyhattunk ki és a partra is lenéztünk.

A kikötő mellett volt egy kis félszigetecske, ahol kicsit hűsöltünk. Lábunkat is megáztattuk a vízben.

Fáradtan haza

Itt már nagyon fáradtak voltunk…

DXN Családi hajókirándulás

Nem volt hosszú nap, de azért mégis hosszú volt. Kellemesen elfáradtunk és jól érzetük magunkat. Bár az online hálózatépítés híve vagyok, mégis jó olykor szemtől szembe találkozni a csapatagokkal. 🙂

És a DXN nem csak hajókirándulás keretein belül ad erre lehetőséget. Egész évben vannak közös programok. Eddig nem nagyon éltem ezekkel a lehetőségekkel, de a jövőben még bármi előfordulhat. A jég már megtört.

One comment

  1. Gratulalok! Nagyon klasz program volt! Megérdemeltétek Andreám! Puszim! Kincső

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük