Miért írok online MLM blogot?

DXN legjobb mlm

Nemrég úgy döntöttem, hogy blogba kezdek online mlm témában. Amiért erre az elhatározásra jutottam az, hogy én is tagja vagyok egy mlm hálózatnak és testközelből tapasztalom annak csodáit és buktatóit. A legtöbben buktatónak élik meg. De nem kell ennek így lennie.

Az online mlm blog témája

Online mlm blog
Fotó: nikorn, FreeDigitalPhotos.net

A blogban elsősorban a saját tapasztalataimat, élményeimet szeretném megosztani. Valamint szeretném megmutatni, hogyan lehet másképp is csinálni. Görcsök és szenvedés nélkül. Persze munka nélkül nem lesz eredmény. Az viszont nem mindegy, hogy a munkát szereted-e vagy sem.

Mi az egyik legfontosabb tulajdonsága a sikeres mlm-esnek? A motiváltság. Erről is fogok írni, hiszen nemcsak egy online mlm-ben, de minden mlm-ben így lehet sikeres az ember. Meg kell találni saját magunk motivációját és el kell kezdeni felépíteni a nagybetűs ÁLMOT!

Az mlm ugyanolyan szakma, mint a tanár, orvos, bolti eladó vagy asztalos szakma. Minden szakmának megvannak a maga sikeres és sikertelen emberei. Ez az mlm-ben is így van. De az mlm mégis kicsit más. A sikeres és sikertelen emberek arányai közti különbség és a kontraszt nagyobb. Meg fogom mutatni, hogy valójában miért is jó ez neked.

Online mlm-ben is kiemelkedően fontos a folyamatos tanulás. Nem véletlenül mondják, hogy járj el rendezvényekre, olvass könyveket, tanulj. Én is folyamatosan tanulok új dolgokat, amiket, meg fogok osztani a legjobb mlm blogon.

Nem utolsó sorban írni fogok a DXN-ről, arról az mlm hálózatról, amelyben én is tevékenykedem. Amióta megismertem a DXN-t (2012 óta) és azt a módszert, amellyel online is építhetek hálózatot, azóta nem görcsölés számomra a hálózatépítés. Lehet, hogy nem építem fénysebességgel a hálózatomat. És biztos, hogy még jó pár dolgot meg kell tanulnom ahhoz, hogy profi legyek. De azt, amit csinálok, szeretem. És ez a lényeg az egészben.

A blog címe

Nem véletlenül adtam a legjobb mlm címet a blogomnak. Az a célom, hogy valóban egy színvonalas, hasznos, információdús blogot írjak mlm témában.

Jó tanulást és szórakozást kívánok hozzá! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük