DXN Újraindító nap

DXN legjobb mlm

A DXN Újraindító nap egy nem hagyományos DXN-es rendezvény. Két hét múlva, 2015. április 18-án, szombaton lesz megtartva.

Miért írok a DXN Újraindító napról?

Elsősorban azért, mert a rendezvényen én is részt fogok venni. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy a DXN Újraindító nap mit tartogat a számunkra. A tematika már ismert. Az előadó még ismertebb.

A képzést Kócsó László fogja tartani 6×45 percben, ahol megismerhetjük az online hálózatépítés fortélyait. Lehet, hogy lesznek ismerős dolgok, de abban is biztos vagyok, hogy új dolgokat is fogok tanulni bőven. Erről később az Élmények között fogok beszámolni.

Ki Kócsó László?

DXN Újraindító napŐ volt az, aki Magyarországra, és egyúttal Európába is elhozta nekünk a DXN-t 2009-ben. Ő az, aki ez idáig a DXN történetében kivívta magának a „Leggyorsabb Koronás Követ” címet. Ez a legmagasabb üzleti szint a DXN-ben. Ez a DXN Crown Ambassador szint.

Felépített egy több ezer fős hálózatot, pedig korábban nem is akart MLM-mel foglalkozni. Most tőle tanulhatunk egy egész napon át.

Miről fog szólni a DXN Újraindító nap?

Ahogyan a nevében is benne van, ez egy újraindító nap lesz. Ahogyan Kócsó László fogalmaz:

„Újraindító nap azoknak, akik már benne vannak a DXN üzletben, de még nem érték el azokat az eredményeket, amiket kitűztek célul maguknak. Újraindító nap azoknak, akik még csak most indulnak a DXN üzletben.”

Ezen a napon Kócsó Laci a saját tapasztalatait fogja elmesélni nagyon gyakorlatiasan. Ahogyan ő fogalmaz: „Kőkemény mókusvakítás-mentes igazság”, amiről szó lesz.

Ezáltal mi is – DXN tagok – ötleteket meríthetünk abból, hogyan lehet gyorsan, hatékonyan hálózatot építeni.

Én ott leszek

Mint mondtam, én már ott leszek a rendezvényen. Miért jó ez neked? Ugye, te is olyan szponzorhoz csatlakoznál szívesen, aki folyamatosan képzi magát? Aki nem áll le a tanulással és folyamatosan fejlődni akar. Erre van szükséged, hiszen egy ilyen szponzorhoz bármikor fordulhatsz, fog tudni válaszolni a kérdéseidre.

Én tudok neked segíteni, ha úgy döntenél, hogy MLM hálózatot kezdesz építeni. Az út nem lesz sima. Lesznek olykor göröngyös útszakaszok. De kitartással, szorgalommal, minőségi munkával te is képes lehetsz felépíteni a saját üzleti vállalkozásodat. A te üzleted a te sikered. 🙂 És én tudok neked ebben segíteni.

Csatlakozz itt, hogy elindítsd sikeres vállalkozásod: fekete.ganodermakave.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük