Mennyit kell egy MLM-ben dolgozni?

DXN legjobb mlm

Ez a kérdés egy hálózatépítő életében nagyon sokszor elhangzik, amikor jelöltet keres. Nagyon sok különböző válasz is van attól függően, hogy az adott hálózatépítő milyen karrierszinten van és mik a saját tapasztalatai. MLM-ben dolgozni más, mint egy hagyományos vállalkozásban vagy alkalmazotti jogviszonyban.

A minőség fontosabb a mennyiségnél

De mégis mennyi az annyi? Nos, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni, akkor azt mondom, hogy MLM-ben dolgozni lehet nagyon keveset és nagyon sokat is. Nem ez számít. Ami fontos, hogy milyen hatékonysággal teszed, amit teszel.

Ha minden nap rászánsz 3 órát, amit MLM-mel foglalkozol és egy hónap után sincs semmiféle eredménye a munkádnak, akkor valamit változtatnod kell, mert így nem biztos, hogy egyhamar pénzed lesz belőle.

Ha viszont csak egy héten egyszer foglalkozol vele körülbelül 3 órát, de abból a heti 3 órából mindig van akár több belépő is a csapatodban, akkor nagyon jól csinálod, amit csinálsz és gyorsan lesz pénzed belőle.

A fenti példák meglehetősen végletesek. A legtöbb sikeres hálózatépítő hatékonysága valahol a két példa között helyezkedik el.

MLM-ben dolgozni megéri?

Ha ésszel és következetesen csinálod, akkor mindenképp megéri. Lehet, hogy vannak MLM cégek, melyekről kiderül, hogy életképtelenek és rövid időn belül bedőlnek. Láttunk már ilyeneket.

MLM-ben dolgozni
Fotó: Stuart Miles, FreeDigitalPhotos.net

Ezért fontos, hogy jól utánanézzünk annak az MLM cégnek, melyhez csatlakozni szeretnénk.

Amikor először megismerkedtem az MLM-mel, akkor még nem értettem, hogy miért mondják azt, hogy az MLM is egy szakma. Azt gondoltam, hogy csapatot építeni az ember vagy tud, vagy nem tud.

Sokszor hiányoltam az MLM munka konkrét gyakorlati lépéseit a nagy csapat felépítéséhez.

Azonban az online MLM-et megismerve most már tudom, melyek a gyakorlati lépések. Az online MLM sokkal megfoghatóbb számomra, mint az offline MLM, pedig általánosságban igaz, hogyha az ember ért hozzá, akkor az offline MLM hálózat gyorsabban tud épülni. Bár ez sem mindig és nem feltétlenül igaz.

Mennyit dolgozz MLM-ben?

Én azt javaslom, hogy ne azon kattogjon az agyad, hogy mennyi időt kell rászánnod ahhoz, hogy sok pénzt keress MLM-mel. Mert ez rendkívül szubjektív.

És a szubjektivitás mellett ez inkább egy alkalmazotti gondolkodásmódhoz közelítő hozzáállás. Márpedig az MLM-hez vállalkozói gondolkodásmód kell!

Sokkal inkább állítsd be a gondolkodásodat erre: Hogyan keressek sok pénzt MLM-mel?

Ha a „mennyi idő” helyett a „hogyan”-ra koncentrálsz, sokkal eredményesebb leszel benne. Céljaidat is hamarabb el fogod érni.

Ha pedig még mindig keresed a legjobb mlm hálózatot, csatlakozz a DXN-hez, ahol én is építem a hálózatomat. Regisztrálni hozzám ezen a linken tudsz: fekete.ganodermakave.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük