2016. június 11-én a II. DXN Üzletépítők Napján vettem részt. Magyarországon a 7 év alatt több ilyen szeminárium is volt már, ne tévesszen meg az, hogy ez még csak a kettes sorszámot viseli. Pusztán a név változott. Az értékes tartalom, a tanulási lehetőség továbbra is változatlan maradt.

Az idei év júniusi programja a következőképpen alakult:

II. DXN Üzletépítők Napja programok

Minden ilyen esemény alkalmával, mikor a DXN üzletépítők találkoznak, sokat tanulunk, remek előadóktól. Nem csak üzleti szempontból fejlődünk, de a termékismeretre is nagy hangsúlyt fektet a DXN. Főként a termékekben található gombákra (ganoderma, hernyógomba, süngomba) és spirulinára.

Miért volt különleges számomra a II. DXN Üzletépítők Napja?

Bár az előadások között mindig kevésnek találjuk a szüneteket, igyekszünk azt maximálisan kihasználni. Így volt ez az ebédszünetben is, mikor szponzorainkkal közösen megebédeltünk és jókat beszélgettünk. Csilla és Zoli igazán mókásra vette a nyári szemináriumi öltözetet (a képen jobbra). 🙂

II. DXN Üzletépítők Napja Szponzorokkal

Ami miatt különleges volt ez az alkalom, hogy Anyukám is feljött Pestre és átvette a Star Agent kitűzőjét. Ezt az üzleti szintet már korábban elérte, csak most volt alkalma arra, hogy átvegye a kitűzőt. Persze ebben volt egy nagy adag olyan irányú motiváció is, hogy a következő DXN Üzletépítők Napján jó eséllyel már a következő szint, a Star Ruby szint kitűzőjét veheti át, ezért előtte még be akarta gyűjteni a Star Agent kitűzőt.

És persze nem utolsó sorban most először találkozhatott személyesen is szponzoraival. Mivel mi online építjük az üzletet, nem szükséges a személyes kapcsolat. Bár tény, hogy a személyes kapcsolat erősíti a bizalmat, az összetartozás érzését, az üzlet távolról is tökéletesen működik. Mi sem bizonyítja, mint hogy Anyukám csapatában Angliából, Romániából, sőt, még Indiából is vannak csatlakozók. A DXN-nel valóban nemzetközi hálózatot lehet építeni valódi otthoni munkával.

Az elismerésről készült 1 perces videót itt tudod megnézni:

A szokásos csoportkép sem maradhatott el. A lenti képen balról jobbra: Faragóné Keserű Judit, Sándor Lajos, Mezei Enikő, Striflerné Erzsébet, Strifler Anita (én), Bojtos-Sváb Csilla, Bojtos Zoltán.

II. DXN Üzletépítők Napja csoportkép

Ha Te is szeretnél egy ilyen klassz csapathoz csatlakozni, regisztrálj weboldalamon keresztül egy szabadon választott termékkel, és én mindenben a segítségedre leszek, hogy sikeres legyél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük