Élménybeszámolóm az I. Európai DXN Csúcstalálkozóról

DXN legjobb mlm

Egy héttel ezelőtt, 2017.05.14-én a Millenárison a pozitív energiák csak úgy cikáztak. A DXN megtartotta I. Európai Csúcstalálkozóját. Ezen a találkozón a DXN legnagyobb vezetői szintet, a Crown Ambassador szintet elért üzletépítői adták át tudásukat és inspiráltak minket.

Az előadásokat angol nyelven tartották meg, hiszen számos európai országból érkeztek erre a találkozóra. Ez remek lehetőség volt arra, hogy egy kicsit az angol nyelvet is gyakoroljam. Természetesen lehetett igényelni tolmácsgépet.

Mi is egyre nagyobb csapattal jelenünk meg évről-évre a DXN rendezvényeken. Igaz, itt zömében Anyukám (aki egyben a szponzorom is) csapatából vagyunk többen, de idén először nekem is nagy örömömre adott okot az, hogy nekem is volt csapattársam, aki képviseltette magát.

A rendezvény elején mindenki megkapta a saját kis zászlóját, ezzel is jelezvén, hogy ki melyik országból látogatott el.

Ha fogalmazhatunk így, akkor azt mondom, a DXN krémje tartotta nekünk az előadásokat. Olyan előadók és DXN csúcsvezetők inspiráltak minket, mint Kócsó László, Mr. Jijith, Fatemi Ghani vagy épp Osler Sto. Thomas. A rendezvény házigazdája a hihetetlenül energikus és igazi showman, Dr. Rajesh Savera volt, aki természetesen maga is DXN üzletépítő és emellett ayurvédikus orvos.

Valamilyen oknál fogva engem mindig vonzott a Távol-keleti kultúra. Nem véletlenül tai chi-zom és jógázom már évek óta. Talán ezért is hatott rám még inspirálóbban az, hogy az előadóink döntő többsége is a Távol-Keletről érkezett. Amint lesz lehetőségem, biztosan el fogok látogatni Malajziába, Indiába, Kínába. És azt is tudom, hogy ebben a DXN segíteni fog.

DXN csúcsvezetők a színpadon

Szünetekben sütivel és természetesen DXN kávéval folytathattuk a feltöltődést az előadások között. Nem is tudom, mennyi kávét ihattam meg aznap, de biztosan rekord mennyiséget produkáltam. 🙂

Egyetlen hátránya van ezeknek a rendezvényeknek: Nagyon kevés az idő a beszélgetésre és közös fotókra. De azért most is sikerült összehozni pár képet.

DXN csapat a Millenárison

DXN csoportkép

Strifler Anita - I. Európai DXN Csúcstalálkozó

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.