Élménybeszámolóm az I. Európai DXN Csúcstalálkozóról

DXN legjobb mlm

Egy héttel ezelőtt, 2017.05.14-én a Millenárison a pozitív energiák csak úgy cikáztak. A DXN megtartotta I. Európai Csúcstalálkozóját. Ezen a találkozón a DXN legnagyobb vezetői szintet, a Crown Ambassador szintet elért üzletépítői adták át tudásukat és inspiráltak minket.

Az előadásokat angol nyelven tartották meg, hiszen számos európai országból érkeztek erre a találkozóra. Ez remek lehetőség volt arra, hogy egy kicsit az angol nyelvet is gyakoroljam. Természetesen lehetett igényelni tolmácsgépet.

Mi is egyre nagyobb csapattal jelenünk meg évről-évre a DXN rendezvényeken. Igaz, itt zömében Anyukám (aki egyben a szponzorom is) csapatából vagyunk többen, de idén először nekem is nagy örömömre adott okot az, hogy nekem is volt csapattársam, aki képviseltette magát.

Az alábbi képen épp csapattársammal, Hégely Sándorral lengetjük a magyar zászlót.

DXN Európai Csúcstalálkozó - Lengetjük a magyar zászlót

A rendezvény elején mindenki megkapta a saját kis zászlóját, ezzel is jelezvén, hogy ki melyik országból látogatott el.

Ha fogalmazhatunk így, akkor azt mondom, a DXN krémje tartotta nekünk az előadásokat. Olyan előadók és DXN csúcsvezetők inspiráltak minket, mint Kócsó László, Mr. Jijith, Fatemi Ghani vagy épp Osler Sto. Thomas. A rendezvény házigazdája a hihetetlenül energikus és igazi showman, Dr. Rajesh Savera volt, aki természetesen maga is DXN üzletépítő és emellett ayurvédikus orvos.

Valamilyen oknál fogva engem mindig vonzott a Távol-keleti kultúra. Nem véletlenül tai chi-zom és jógázom már évek óta. Talán ezért is hatott rám még inspirálóbban az, hogy az előadóink döntő többsége is a Távol-Keletről érkezett. Amint lesz lehetőségem, biztosan el fogok látogatni Malajziába, Indiába, Kínába. És azt is tudom, hogy ebben a DXN segíteni fog.

DXN csúcsvezetők a színpadon

Szünetekben sütivel és természetesen DXN kávéval folytathattuk a feltöltődést az előadások között. Nem is tudom, mennyi kávét ihattam meg aznap, de biztosan rekord mennyiséget produkáltam. 🙂

Egyetlen hátránya van ezeknek a rendezvényeknek: Nagyon kevés az idő a beszélgetésre és közös fotókra. De azért most is sikerült összehozni pár képet.

DXN csapat a Millenárison

DXN csoportkép

Strifler Anita - I. Európai DXN Csúcstalálkozó

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük