Kezdj a MIÉRTTEL!

DXN legjobb mlm

Te tudod, hogy miért kezdted el a hálózatépítést? Jó-jó, igen, azért, mert anyagi függetlenségre vágysz. De tényleg ez az összes mozgatórugód, amiért belevágtál az MLM-be? Ha csak az anyagi javak mozgatnak a hálózatépítésben, sosem leszel annyira sikeres, mint azok a hálózatépítők, akik valami nagyobb jó érdekében építenek hálózatot.

Simon Sinek - Kezdj a MIÉRTTEL

Találd meg a MIÉRTED!

Simon Sinek több, mint 200 oldalon magyarázza a Miért fontosságát. Számtalanszor kihangsúlyozza, hogy az emberek nem a MIT-et veszik meg, hanem a MIÉRT-et. Tehát nem azért csatlakoznak egyes hálózatépítőkhöz, aMIT csinálnak, hanem aMIÉRT csinálják.

Hálózatépítőből rengeteg van. De ha van egy szilárd, stabil miérted, azzal mintegy pozicionálod magad. Elkülönülsz az átlagtól és hozzád hasonló embereket vonzol, akikkel szívesen fogsz együtt dolgozni.

Az én MIÉRTEM

Amikor csatlakoztam a DXN-hez, nekem sem volt tiszta a MIÉRTem. Nyilván engem is motivált az anyagi függetlenség, de nem gondolnám, hogy ez a valódi MIÉRTem. Az anyagi függetlenség elérése „csak pozíció”, aminek segítségével megvalósíthatom azt, amiért igazából az MLM-mel foglalkozom.

A hálózatépítést azért választottam, mert itt megvan a lehetőségem arra, hogy a mókuskerékből kitörve olyan életet élhessek, amelyben van időm magamra, a hobbijaimra, ismerőseimre, barátaimra.

Mindeközben az úton sok emberrel megismerkedhetek és kölcsönösen értékes emberi kapcsolatok kovácsolódhatnak, ami nagyon jó érzés és feltölt energiával. Introvertált hálózatéptőként is azt vallom, hogy a kapcsolatépítés és a kapcsolatápolás fontos. Még akkor is, ha ez nekem sem megy mindig. De folyamatosan törekszem rá.

A DXN-t azért választottam, mert itt a személyiségemhez közel álló módszerekkel dolgozhatom. Blogolhatok és az interneten tarthatom a kapcsolatot a legtöbb csapattársammal. Számomra az online világ nagyon komfortos.

Nincs abban semmi rossz, ha te is a komfortzónádban szeretnél maradni. Többször hallottam már, több embertől, hogy a komfortzónából valójában nem kell kilépni. A komfortzónát kitágítani kell, hogy a komfortzónán kívül eső dolgok belülre kerülhessenek.

De, hogy összefoglaljam, MIÉRT is építek hálózatot: Azért, mert szeretem, amit csinálok! Mert inspirál és boldoggá tesz! 🙂 Ez az igazi MIÉRTem.

Olvasd el te is Simon Sinek könyvét!

Amiért ez a blogbejegyzés megszületett, az tulajdonképpen az, hogy javasoljam neked Simon Sinek Kezdj a MIÉRTTEL című könyvének elolvasását. Ha eddig nem is volt tiszta, miért építesz hálózatot, ez a könyv biztosan felnyitja a szemed, milyen irányban érdemes elindulnod és megkeresni a MIÉRTed.

Találd meg a MIÉRTed, tedd bele a szíved és a sikerek jönni fognak! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük