Jobb agyféltekés rajztanfolyam és az MLM

DXN legjobb mlm

Először is hadd mondjam el, mennyire jól éreztem magam ezen a 3 napon. Augusztus 28-30 között végeztem el a tanfolyamot a Művészház-nál. Magam is elámultan attól, amit a 3. napon megalkottam. Nem gondoltam volna, hogy képes leszek ilyenre, pedig megtörtént. Abban azért nyilván reménykedtem, ha már elmegyek egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra, akkor ragad rám valami és jobbak lesznek a rajzaim. Na, de ENNYIRE? 🙂

Íme néhány képem.

Itt még folyamatban van az alkotás:

Jobb agyféltekés rajtanfolyam - Steven Seagal portré

Ezen a képen pedig már a konkrét eredmények látszódnak:

Jobb agyféltekés rajtanfolyam a Művészházban

Az első nap készítettük el az ellenőrző rajzokat, majd pedig a második és harmadik napon a remekműveket. És tényleg mindenki rajza a tanfolyamon a 3. napra teljesen megváltozott. Mindenki csodálatosat alkotott.

Hogyan függ mindez össze az MLM-mel?

A válasz mindössze 2 szó: KITARTÁS és AKARATERŐ

Ha eredményeket akarsz elérni, kell az akaraterőd, hogy elkezdd és kell a kitartásod, hogy befejezd. A 3. napon, amikor elkezdtem rajzolni a Steven Seagal portrét, még nem láttam, mi lesz a rajzomból. Nem tudtam, hogy ennyire nagy lesz a változás. Csak azt tudtam, hogy meg akarom csinálni.

A végső rajz majdnem 8 órán keresztül készült. Nem lehetett a felénél feladni, különben ennek a varázslatos csodának nem lehettem volna tanúja. Kitartottam és lám, volt értelme. 🙂

Az MLM is valami hasonló. Kell egy elhatározás, hogy elkezded. Akkor is, ha még nem látod a teljes utat. Majd szépen kirajzolódik előtted. Neked “csak” annyi a dolgod, hogy tanulj és alkalmazd a tanultakat. És tarts ki akkor is, amikor mások feladják.

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük