Szilágyi Balázs képzésén jártam

DXN legjobb mlm

KépzésRégóta (bár nem annyira régóta) követem Szilágyi Balázs tevékenységét. Nagyon szeretem az online marketing anyagait, mert tényleg nem a rizsát kapja az ember tőle, hanem a valóban használható tudást.

Ami azt illeti, legelőször talán olyan másfél évvel ezelőtt iratkoztam fel hírlevelére. Már nem is tudom miért, de nem sokkal később le is iratkoztam. Szerintem akkor még nem voltak olyan kiforrott anyagai, mint most.

Aztán pár hónapja megláttam Balázs hirdetését a Facebook-on és ismét feliratkoztam. A feliratkozás most azonban betalált.

Véleményem a képzésről

Balázs 2015.04.16-án tartotta meg a „Hogyan keress több pénzt az interneten” képzést a Lurdy Házban. Egészen eddig az ingyenes anyagait olvasgattam, de most külön örültem neki, mikor megláttam, hogy lehet jelentkezni a fent említett 1 napos tanfolyamára.

A tanfolyamon mindenki, aki ott volt, hallhatta tőle azt a marketing tippjét, amit én ma már ki is próbáltam. Kíváncsian várom, mi lesz az eredménye. 🙂

Persze ezen kívül még sok hasznos dolgot hallhattunk tőle, de nekem konkrétan ez indította be a fantáziám.

És, hogy az anyagai valóban jók, mi sem bizonyítja, mint az, hogy azokat a cikkeimet, melyeket sikerül az ő javaslatai alapján megírnom, valóban jó helyezést érnek el a Google-ben. Ezért bátran merem ajánlani őt és a weboldalát: honlaprafel.hu

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük