Miről szóljon egy hálózatépítő blog?

DXN legjobb mlm

Szinte már a csapból is az folyik, hogy ha látogatottá akarod tenni a honlapodat, akkor blogolj. Blogolj sokat. Azonban a mennyiség nem elég. Blogolj és adj minőségi tartalmat – ezt is biztosan sokat hallottad már. Mint minden blog, a hálózatépítő blog sajátosságai is megvannak.

Miről blogoljon egy kezdő hálózatépítő?

Talán a kezdő hálózatépítők a legbizonytalanabbak abban, hogy hálózatépítőként miről lehetne blogot írni, hiszen még nincsenek látványos eredményeik hálózatépítésük kezdetén. A jó hír az, hogy mindegy, mennyire vagy kezdő vagy tapasztalt. Blogot írni bármiről lehet, bármilyen témában, így a hálózatépítő (vagy más néven MLM) blognak is megvan a létjogosultsága.

Kezdő hálózatépítőként talán még nincs akkora hálózatépítői tapasztalatod. Ebben az esetben blogolhatsz például az MLM céghez való csatlakozásod körülményeiről. Vagy arról, hogy milyen érveid és ellenérveid voltak az MLM-mel kapcsolatban, mielőtt beléptél.

Ha a DXN-hez csatlakozol, még könnyebb dolgod van. Csatlakozás után kapsz hozzáférést az úgynevezett intranethez, ahol nagyon sok tudásanyagot halmozhatsz fel nemcsak üzletépítésről, hanem a ganodermáról is, ami a DXN MLM cégnek a fő profilja. Ezeket az anyagokat mind feldolgozhatod és a saját szavaiddal megírhatod hálózatépítői blogodban.

Hálózatépítő blog

A saját szavakkal megírt blogbejegyzésnek sokkal nagyobb értéke van, mint a másolt anyagoknak. A másolással nem tudnak megismerni az olvasók. Pedig, ha valaki csatlakozni szeretne hozzád, biztos, hogy szeretne valamilyen szinten megismerni, ha máshogy nem, hát az írásaidon keresztül.

További bónusz, ha a DXN-ben építesz hálózatot, hogy naponta akár több újdonságról is hírt kapsz az intranetből. Ha az aktualitásokról te írsz először a témában, helyzetelőnyhöz juthatsz. Például, amikor megjelent a világ legnagyobb direkt értékesítő vállalatainak top 100-as listája, rögtön írtam is róla: A világ legnagyobb direkt értékesítő vállalatai

Ehhez persze a Google és az olvasók szempontjából is értékes, minőségi tartalomnak kell megjelennie a blogbejegyzéseidben.

Blog témák a hálózatépítésben

Az alábbiakban felsorolok néhány lehetőséget, amit érdemes boncolgatnia annak, aki hálózatépítéssel foglalkozik. Ezek a témakörök elég tágak, így bátran lehet egy területről akár több bejegyzést is írni:

  • Amiért ezt az MLM céget választottam
  • Amilyen termékek/szolgáltatások kaphatók az adott MLM cégnél
  • Az MLM cég üzletpolitikája
  • Eredményeim a hálózatépítésben
  • Amit a kudarcokból megtanultam
  • Ahogyan motiválom magam
  • Céljaim a jövőre nézve
  • Hírek/újdonságok az adott MLM cégnél
  • stb…

Ha eszedbe jut valami, ami kapcsolódik a hálózatépítés blog témájába, oszd meg bátran blogodban olvasóiddal. Idővel egyre jobban fog menni az írás és nem fog órákat igénybe venni a művelet.

Ha pedig valóban élvezed az írást, akkor főleg ne tartsd magadban!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük