Vajon lehet-e panaszkodnia egy hálózatépítőnek?

DXN legjobb mlm

A fenti címmel írtam korábban egy rövidke blogbejegyzést, melyet most itt szeretnék közzétenni. Az írást változtatás nélkül közlöm le, azonban néhány kiegészítést írnék hozzá előtte.

Közel 3 év telt el, mióta megírtam ezt a bejegyzést. Akkor még kezdő bloggernek és hálózatépítőnek számítottam. Blogjaim látogatottsága még nagyon kicsi volt. Nagyjából ebben az időben indítottam be a legjobbmlm.hu blogomat.

Panaszkodás a hálózatépítésben

Azóta sok minden történt. Voltam mélyponton, voltak sikerélményeim. Továbbra is azt mondom, amit akkor leírtam: A hálózatépítés nem mindig könnyű. Viszont sosem bántam meg, hogy belekezdtem és a DXN céget választottam. Akkor pillanatnyilag borúsnak láttam a jövőm. Ez mindenkivel megeshet. Lehet, hogy néha panaszkodunk. De tudnunk kell a panaszkodást abbahagyni. Az a lényeg, hogy mindig felálljunk, mert akkor jutunk előre. Ha akkor hagyom, hogy a kudarc elhatalmasodjon rajtam, sosem fejlődött volna tovább a csapatom.

Lehet, hogy most épp te is mélyponton vagy. És a lenti sorokat pontosan ezért teszem közzé, hogy lásd, nekem is voltak nehéz pillanataim. Meríts belőle erőt és sose add fel! 🙂

3 évvel ezelőtti írásom

2015.04.17 – péntek

Azt hiszem, egyetlen sikeres hálózatépítő sem mondhatja el magáról, hogy az útja könnyű volt. Lehet, hogy sokszor nem is látták az út végét. De mégis megcsinálták és én ezért felnézek rájuk!

Vajon hány olyan hálózatépítő van, aki akkor mondta el, hogy milyen nehéz, amikor valóban nehéz volt? Amikor az ember eléri a sikert, már megkönnyebbülve meséli, hogy régen milyen nehéz volt és lám, most már milyen könnyű. 

Ahhoz is bátorság kell, hogy az ember akkor beszéljen a nehézségekről, amikor azok valóban jelen vannak az életében. Én most veszem a bátorságot és leírom ezt nyilvánosan. Úgy érzem, holtponton vagyok. Csinálnám, haladnék. Csinálom és haladok is, de nem elég gyorsan. Néha, úgy érzem, felemészt a “várakozás”. Az aktív várakozás!

De ezen is túljutok és nem hagyom abba! Mert, ha abbahagyom, akkor soha nem leszek sikeres hálózatépítő. Márpedig az akarok lenni. 

Ha azt kérdezed, miért van az, hogy csak nagyon kevesen élnek meg a hálózatépítésből, akkor a válaszom a kérdésedre pontosan az, amit leírtam. Azért, mert nem fenékig tejfel a hálózatépítés. Sőt, igazán embert próbáló! De hiszem, hogy megéri!

Ez történt azóta

Olvasd el ezeket a cikkeimet is, hogy megtudd, mennyi jó dolog történt velem a DXN-ben azóta, hogy leírtam a fenti búskomor sorokat. Akkor még nem tudtam mi vár rám. De bíztam a jobb jövőben. 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük