Interjút adtam az Introvertáltak Blognak

DXN legjobb mlm

Igaz a mondás, miszerint, ha elindulsz az úton, sorra megnyílnak előtted a lehetőségek. Viszont ahhoz igenis el kell indulni. Pontosan így történt ez velem is, mikor felkért interjúra az Introvertáltak Blog szerkesztője.

Strifler Anita - Introvertáltak Blog interjú

Hogyan történt a megkeresés?

A történet ott kezdődik, hogy jó pár héttel ezelőtt elém került egy introvertáltakról szóló cikk. Lényegében a cikk az introvertáltak tulajdonságait, viselkedését ecsetelte.

Már előtte is tudtam, hogy introvertált vagyok, azonban a cikk elolvasása után kissé meg is döbbentem. A döbbenetem oka az volt, hogy nem tudtam napirendre térni afölött, mennyire pontosan meg lehet határozni egy jellemet. A cikkhez többen kommenteltek és mindenki megerősítette, hogy a leírtak egyértelműen, szinte 100%-ban igaz rájuk.

Ekkor találtam rám az Introvertáltak Blogra is és elkezdtem szemezgetni a cikkekből. Volt, amihez hozzá is szóltam és leírtam a meglátásom. Ennek köszönhetően kértek fel, hogy adjak interjút, hiszen pontosan tudom, milyen kihívásokkal néz szembe egy introvertált.

Az Interjú

Andrással, a blog szerkesztőjével a megkeresés után bejelöltük egymást Facebook-on. Onnantól kezdve ott egyeztettük az interjú részleteit. Persze szigorúan írásban, hiszen az introvertáltak az írásbeli kommunikációt részesítik előnyben. 🙂

Az interjú kérdései nagyon szimpatikusak voltak. Örültem is, hiszen a kérdések megválaszolásával egyaránt erősíthettem a DXN iránti bizalmat és a saját személyes márkámat. Épp a napokban olvastam el egy személyes márkáról szóló könyvet is és most már tudom, mennyire fontos a személyes márka megerősítése, főleg az online világban.

Te is merj az lenni, aki vagy!

Ahogyan az interjúban is leírtam, egyik célom az volt az interjúadással, hogy bátorítsam, motiváljam a hozzám hasonló introvertált személyiségű olvasókat, merjenek belevágni a komfortzónájukon kívül eső dolgokba is.

Nem kell elsőre elhinni, hogy egy alapvetően extrovertált személyiséghez illő munkát csakis extrovertált személy végezhet sikeresen. Ha elég kreatívak vagyunk, mindent rászabhatunk saját magunkra. Én is így tettem, mikor belevágtam a hálózatépítésbe. Így kezdtem el blogolást.

Mostanra egyre több megkeresést kapok nem csak hálózatépítés témában, de minden olyannal kapcsolatosan is, melynek köze van a kávéhoz. Hiszen a DXN-ben nem csak hálózatot építünk, hanem sokat kávézunk is. 🙂

A velem készült teljes interjút itt tudod elolvasni: Introvertáltként is megvalósíthatjuk önmagunkat

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.