2014. évi eredmények… 2015. évi célok

DXN legjobb mlm

Vége lett a 2014-es évnek, s elkezdődött az új, 2015-ös év. Így az új év elején sokan értékelik az elmúlt évet. Fogadalmakat tesznek, célokat tűznek maguk elé. Íme az én eltelt egy évem eredménye: Az elmúlt év egyértelműen sikeres volt számomra. Eddigi legnagyobb fejlődést értem el, mint DXN üzletépítő.

A munkatársaim létszáma 2013. évhez képest megháromszorozódott. A csoportom által generált forgalom 100%-kal emelkedett. A forgalom emelkedésével a jutalékom elérte az eddigi legnagyobb összeget. A csoportomban minősülés is volt (Star Agent szint).

Mi a célom az előttem álló évre? Legyen 2015-ben közvetlen belépőim közül még 5 munkatárs, aki eléri az első üzleti (SA) szintet. Tehát az én célom a GYÉMÁNT üzleti szint elérése. Csatlakozz Te is, hogy együtt legyünk sikeresek!

Star Ruby szintű DXN üzletépítőként pontosan tudom, milyen kihívásokkal kell szembenézned a hálózatépítés során. Ha szeretnél csatlakozni, vagy kérdésed van, keress bizalommal emailen vagy telefonon: striflerne@gmail.com, +36 70 419 1099

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.