DXN eredmények 2017 első negyedévében

DXN legjobb mlm

A legutóbbi, és egyben első eredménybeszámolós cikkemben ígértem, hogy rendszeresen szeretnék írni az eddig elért eredményekről, amiket a csapatom és én értünk el. Nos, ezek az írások mostanában elmaradoztak, de nem azért, mert nincsenek eredmények. Sőt!

Az első negyedévében szépen fejlődött a csapatom

Ahogyan írtam korábban, van egy Szerbiában élő csapattársam, aki lendületesen építi csapatát. Mindig megbeszéljük az aktuális kérdéseket és elmondhatom, hogy a távolsági akadályokat is legyőztük a távszponzorálásban.

Van orvos csapattársam is, aki szintén nagyon lelkes, következetes. Ő is a saját stílusában építi az üzletet azzal a módszerrel, ami számára a leginkább felvállalható és élvezhető. Szerintem ez egy nagyon lényeges szempont az MLM üzletépítésnél.

Híve vagyok annak a hálózatépítésnek, amikor a szponzor nem manipulációs praktikákkal próbálja munkára bírni a belépőjét, hanem a hátországból figyeli annak ténykedését és a belépője habitusához igazodva igyekszik őt tanácsokkal ellátni, illetve akár a gyakorlati megvalósításban is segíteni, ha van rá igény. Természetesen, miután a kezdeti információk már átadásra kerültek, hiszen az elején mindig vannak megbeszélést igénylő tudnivalók. Nem vagyok tökéletes szponzor, de igyekszem a fenti irányvonalat követni.

Azt gondolom, ha valaki megérett az MLM üzletépítésre, azt az embert nem kell noszogatni, hívogatni és beszámoltatni az elvégzett munkájáról. A kapcsolattártás kölcsönös lesz. Ha pedig még nem érett meg, akkor éppen emiatt nem kell a nyakára járni és idegesíteni őt azzal, hogy miért nem építi az üzletet.

Találkozunk

A másik nagyszerű dolog, hogy az idei DXN csúcstalálkozón, ami május 14-én lesz, több csapattársam is képviselteti magát. Lesznek, akikkel most fogok először találkozni személyesen. Izgatottan várom, és természetesen erről az eseményről is fogok beszámolót írni.

Még nem késő, ha te is részt szeretnél venni rajta. 🙂

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.