2016. évértékelése, 2017. célok, tervek

DXN legjobb mlm

Lezártuk a 2016-os évet. Itt az ideje összegezni, mi az ami megvalósult, illetve mik a tervek 2017-re.

Ami megvalósult 2016-ban

3 fő új SA (Star Agent) szintű üzletépítő lett a csoportomban. Ketten üzletépítők is, nem csak termékfogyasztók. Sándor Lajos és Mezei Enikő Erdélyben, Sepsiszentgyörgyön élnek, s onnan építik a DXN üzletüket.

Az elmúlt év nagy kihívása számomra az egyéni előrelépés, a második igazgatói szint elérése volt.

DXN csoportképTöbbéves online munka után életem első központi DXN rendezvényén személyesen találkoztam felsővonalammal, Faragóné Keserű Judittal és férjével Faragó Istvánnal valamint közvetlen szponzoraimmal Bojtos-Sváb Csillával és Bojtos Zolival. Nagyon örömteli és egyben megható volt számomra ez a találkozás.

Ez a rendezvény 2016. június 11-én volt, s ekkor vettem át az első üzleti szint után járó kitűzőt, melyet Specht Józsi adott át. Őt is a szponzoraim között tudhatom feleségével Valival együtt. Európában a második legnagyobb létszámú DXN csoporttal rendelkeznek.

Striflerné Erzsébet Star RubyEzen a rendezvényen Csillának és Zolinak megígértem, ha a következő három hónap folyamán elérem a második üzleti szintet, akkor a szeptemberi rendezvényen ismét találkozunk. (Így utólag merész ígéret volt.)

Munkával, izgalommal telt nyár következett. Sokan ezt az időszakot uborkaszezonként említik. Számomra nem az volt, mert augusztus 31-én az intranetben, a minősült munkatársaknál ismerős nevet találtam. Hőgyes Erzsébet Star Agent, így meglett a 3-ik közvetlen SA szintű munkatársam. Ennek köszönhetően én STAR RUBY lettem  🙂

Így az ígéret valósággá vált, s a szeptemberi DXN rendezvényen ismét találkoztunk. Átvettem a RUBY kitűzőm, Kócsó Lászlótól, s feleségétől Anikótól. Európában nekik van a legnagyobb DXN hálózatuk. Nekik köszönhető, hogy a DXN Magyarországon, s Európában jelen van.

Star Ruby elismerés átvétele

Tervek 2017-re

Csoport:

  • Növekedés forgalomban, létszámban is
  • Aktív munkatársak segítése
  • Újabb minősülések elérése

Egyéni:

  • 3 új közvetlen munkatárs segítése, hogy elérjék az első üzleti szintet
  • CÉL A GYÉMÁNT! 🙂 🙂 🙂

Ha Te is szeretnél ebbe a csapatba tartozni, szeretnél velünk fejlődni, itt megteheted. Keress bizalommal.

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.