Az MLM, mint másodállás

DXN legjobb mlm

Az MLM szerintem egy nagyon szép és kifizetődő szakma annak, aki hajlandó megtanulni a fortélyait.

Sokan másodállás gyanánt választják. Az MLM cég marketing tervétől függően átlagosan pár hónap vagy pár év alatt fel lehet építeni egy olyan üzletet, mely folyamatosan pénzt termel anélkül, hogy egyre többet kellene dolgoznod benne.

Azonban ahhoz, hogy learasd a babérokat, előtte nagyon jól meg kell munkálni a termőtalajt. Ugye? Tehát ki kell építened egy rendszert, meg kell találnod a saját üzletépítési stratégiád. A DXN-ben szerencsére nagyon sok jól működő stratégia van, mely mentén elkezdheted az üzletépítést másodállásban.

MLM, mint másodállás

Hosszú távú gondolkodás másodállásban

Az MLM elsősorban a hosszú távon gondolkodók üzlete. Sajnos kevesebben gondolkodnak a mai világban hosszú távon, mint gondolnád. A legtöbb ember most akar sok pénzt keresni. Most akar időmilliomos lenni. Az MLM pont nem egy ilyen üzlet. Itt a viszonylag lassú, stabil növekedés a siker záloga. Ha ezt képes vagy elfogadni és megérteni, az MLM másodállásodból könnyebben lesz idővel főállás.

Miért kezdj MLM-be mellékállásban?

Tisztában vagyok vele és megértem, hogy kell a stabil, havi fix jövedelem. Fontos, hogy legyen fixen fizető főállásod.

Ugyanakkor mellette javaslom, hogy mellékállásban kezdj el MLM üzletet építeni.

Fogyasztói társadalomban élünk. Az emberek sokszor ész nélkül költekeznek. Nem kell messzire menni, elég a karácsonyt felhozni példának. A munkaerőpiac átalakul. Mindent gépesítenek. Egyre kevesebb emberi munkaerőre van szükség a feladatok ellátáshoz.

Tehát a megoldás az, ha olyan területen tevékenykedsz, ahol mindig is szükség lesz az emberekre. Az MLM ilyen. Itt 100%-ban szükség van az emberekre, fogyasztókra, hiszen ez az MLM rendszerek lényege.

Ma már szerencsére egyre többen rájönnek, hogy az MLM nem átverés. Ugyanakkor tudni kell jól választani.

3 érv a másodállásban elkezdett MLM munka mellett

Ha másodállásban kezdesz MLM-mel foglalkozni, sokkal kevésbé fogod nyomás alatt érezni magad. Hiszen jó esetben nem kenyérre fog kelleni a pénz.

A mellékállásban végzett MLM munka lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhass több stratégiát. Van időd kísérletezni és nem okoz gondot, ha néha vakvágányra futsz.

Te osztod be az idődet. A DXN-ben ráadásul nincs kényszer, nincsenek elvárások, csakis az, amit magaddal szemben támasztasz.

Ha teheted, kezdd el MOST!

Nagyon megéri előre tekinteni és hosszú távú célokat kitűzni az MLM iparágban.

Egy jó MLM-ben semmilyen átverés nincs. Vannak termékek, szolgáltatások. Ezeket a termékeket, szolgáltatásokat sokan megveszik akkor is, ha csak fogyasztók, és nem üzletépítők.

Az MLM azon marketing stratégiák egyike, mellyel a belefektetett munkád eredménye többszörösen megtérül pénzben és szabadidőben egyaránt. Ezzel te is csak nyerhetsz.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük