MLM kifogások: Nincs rá időd? Nincs rá pénzed?

DXN legjobb mlm

Az emberek a legtöbb esetben 2 kifogást használnak arra, hogy miért nem lépnek be egy MLM cégbe. Az egyik, hogy “nincs elég pénzem”. A másik, hogy “nincs elég időm”.

Szerinted én miért kezdtem el az üzletépítést a DXN-ben? Pont a fenti két dolog miatt. Mert több pénzt és több szabadidőt álmodtam meg magamnak. Egyiket sem fogják nulla munkával odaadni neked. De még nekem sem.

MLM kifogások - nincs rá pénzed, nincs rá időd

Az emberek egy része azt hiszi, hogy az MLM egy olyan üzlet, ami vicc. Olyan üzlet, amivel még soha senki nem keresett. Pedig ez nem igaz, mert már én is keresek vele és a felsővonalamban többen főállású MLM vállalkozók. Ha az MLM egy vicc, miért fecsérelnének az emberek ennyi energiát valamibe, ami kicsit sem komoly? A DXN több, mint 20 éves múltja nem arról árulkodik, hogy ez az MLM üzlet komolytalan alapokon állna.

Két dolgot kell megérteni és elfogadni:

  1. Vannak üzleti koncepciók, amik a fogyasztók bevonásával és reklámköltségek kivonásával átlagon felüli jövedelemszintet teremthetnek a fogyasztók körében.
  2. Vannak termékek, melyeket ezen üzleti koncepció keretein belül lehet megvásárolni.

Ha nincs időd vagy pénzed az MLM-re

Ha azt mondod, hogy nincs rá időd és pénzed, én azt mondom, hogy egy hagyományos vállalkozáshoz sem lesz. Egy hagyományos vállalkozást felfuttatni sokkal idő- és pénzigényesebb, mint egy MLM üzletet elkezdeni és felépíteni. Márpedig, ha nem akarsz egy életen át mókuskerékben robotolni, bizony célszerű vállalkozásban gondolkodni, amihez az MLM tökéletes alapokat nyújthat.

Ha sem vállalkozást, sem MLM üzletet nem szeretnél építeni, akkor jó esélyed van rá, hogy mindig fix fizetésért fogsz dolgozni, aminek van plafonja.

Én tudom, hogy te, aki ezeket a sorokat olvassa, olyan ember vagy, aki keresi a megoldást arra, hogyan jusson több pénzhez és szabadidőhöz. Olyan ember, aki az MLM-et megoldásként és nem kifogásként kezeli.

Tehát, ha fel akarod építeni saját fogyasztói hálózatod, regisztrálj DXN csapatomba és mondd el a világnak, hogy ez a világ legjobb online ganoderma kávés közössége. 🙂

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük