Otthoni munka baba vagy nyugdíj mellett?

DXN legjobb mlm

Igen, még a kismamáknak és nyugdíjasoknak is van lehetőségük arra, hogy otthonról dolgozhassanak. Az otthoni munka hallatán felcsillan a szem, de nem mindegy, milyen otthoni munkát választunk magunknak. Nagyon sokféle otthoni munka létezik. Jól körbe kell járni a témát, hogy biztosan abba vágunk-e bele, ami a későbbiekben sikert hoz nekünk.

Otthoni munka baba vagy nyugdíj mellett

Otthoni munka, amit az internet kínál

Az interneten a legtöbb internetes munka manapság már szinte csak hálózatépítéses munkákról szól.

De miért kellene, hogy baj legyen, ha valaki hálózatépítésbe fog bele?

Véleményem szerint a hálózatépítés a legjobb találmány arra, hogy az ember otthoni munkával elérje az anyagi függetlenséget és a szabadságot. Ha jól belegondolsz, semmivel sem nagyobb rizikó MLM hálózatba belépni és abban dolgozni, mint hagyományos vállalkozást indítani. Sőt, sokkal kifizetődőbb, főleg, ha az ember olyan céghez csatlakozik, mint a DXN.

Kismama vagy? Nyugdíjas vagy? Ezért válaszd az MLM otthoni munkát!

Van néhány érvem arra, hogyha épp kismama, netán nyugdíjas vagy, miért ezt a munkát válaszd.

A legfontosabb, hogy letisztázd magadban, hogy a saját lábadra akarsz-e állni és vállalkozásban gondolkodsz-e vagy esetleg fix fizetésű, (nem MLM) betanított munka érdekel. A hagyományos betanított otthoni munkákkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, én az első lehetőség miatt vágtam bele a DXN üzletbe. Vállalkozásban gondolkodtam és olyan vállalkozás érdekelt, ahol kicsi az anyagi befektetés.

Saját történetem a DXN otthoni munkával kapcsolatban

Pár évvel ezelőtt olyan helyzetbe kerültem, hogy kénytelen voltam feltenni magamnak a kérdést: Tovább várok, míg kapok egy olyan munkát, amit fixen fizetnek minden hónapban, vagy megpróbálok addig is keresni egy alternatív megoldást?

Hirdetéseket böngésztem, de már sokkal szélesebb skálán. Ekkor találtam a DXN-re. A DXN egy kávés MLM cég. Meglehetősen szkeptikusan fogadtam. Volt már részem MLM munkában, de egyikkel sem tudtam azonosulni igazán. Minden nap frusztrációt éreztem, amiért embereket kell megkeresnem.

Azonban a DXN-nek megtetszett a jól kiépített online rendszere. Felvettem az akkor talált oldal tulajdonosával a kapcsolatot (aki azóta a szponzorom) és informálódtam, hogy miben más ez az MLM munka a többi otthoni munkához képest. Készségesen mindenre válaszolt és éreztem, hogy ez valóban működhet. A stratégia abban különbözött a már megszokott MLM hálózatoktól, hogy itt online lehet hálózatot építeni, távmunkában, ismerősök zaklatása nélkül, remek háttértámogatással.

Már több, mint 25 éve kávéfogyasztó vagyok. Mikor rátaláltam a weboldalra, egyértelmű volt, hogy a fő termék a kávé ennél a cégnél. Attól volt más, hogy úgy hirdették, ez a kávé egészséges, lúgosítja a szervezetet és nem ég tőle a gyomor.

Számít az egészségem, ezért úgy döntöttem, lemondok a hagyományos kávéról és áttérek egy olyan kávéra, ami bizonyítottan jótékony hatással van a szervezetemre és még pénzt is kereshetek vele.

Döntésemet azóta sem bántam meg. Amióta ganodermás kávét iszom, azóta én is frissebb vagyok és örömmel tölt el, hogy nemcsak saját magamon tapasztalom a pozitív hatásokat, hanem pozitív visszajelzéseket kapok azon emberektől is, akiknek már megmutattam az üzletet és úgy döntöttek, hogy két legyet ütnek egy csapásra: Egészséges kávé + egy lehetséges szebb jövő.

Nemcsak az egészségem javult, hanem hónapról hónapra nő a jutalékom is. Elértem a Star Agent szintet, majd pedig Star Ruby üzleti szintet is. Ez valóban működik! Keress bizalommal és csatlakozz hozzánk te is!

 

Star Ruby szintű DXN üzletépítőként pontosan tudom, milyen kihívásokkal kell szembenézned a hálózatépítés során. Ha szeretnél csatlakozni, vagy kérdésed van, keress bizalommal emailen vagy telefonon: [email protected], +36 70 419 1099

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.