Otthoni munka baba vagy nyugdíj mellett?

DXN legjobb mlm

Igen, még a kismamáknak és nyugdíjasoknak is van lehetőségük arra, hogy otthonról dolgozhassanak. Az otthoni munka hallatán felcsillan a szem, de nem mindegy, milyen otthoni munkát választunk magunknak. Nagyon sokféle otthoni munka létezik. Jól körbe kell járni a témát, hogy biztosan abba vágunk-e bele, ami a későbbiekben sikert hoz nekünk.

Otthoni munka baba vagy nyugdíj mellett

Otthoni munka, amit az internet kínál

Az interneten a legtöbb internetes munka manapság már szinte csak hálózatépítéses munkákról szól.

De miért kellene, hogy baj legyen, ha valaki hálózatépítésbe fog bele?

Véleményem szerint a hálózatépítés a legjobb találmány arra, hogy az ember otthoni munkával elérje az anyagi függetlenséget és a szabadságot. Ha jól belegondolsz, semmivel sem nagyobb rizikó MLM hálózatba belépni és abban dolgozni, mint hagyományos vállalkozást indítani. Sőt, sokkal kifizetődőbb, főleg, ha az ember olyan céghez csatlakozik, mint a DXN.

Kismama vagy? Nyugdíjas vagy? Ezért válaszd az MLM otthoni munkát!

Van néhány érvem arra, hogyha épp kismama, netán nyugdíjas vagy, miért ezt a munkát válaszd.

A legfontosabb, hogy letisztázd magadban, hogy a saját lábadra akarsz-e állni és vállalkozásban gondolkodsz-e vagy esetleg fix fizetésű, (nem MLM) betanított munka érdekel. A hagyományos betanított otthoni munkákkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, én az első lehetőség miatt vágtam bele a DXN üzletbe. Vállalkozásban gondolkodtam és olyan vállalkozás érdekelt, ahol kicsi az anyagi befektetés.

Saját történetem a DXN otthoni munkával kapcsolatban

Pár évvel ezelőtt olyan helyzetbe kerültem, hogy kénytelen voltam feltenni magamnak a kérdést: Tovább várok, míg kapok egy olyan munkát, amit fixen fizetnek minden hónapban, vagy megpróbálok addig is keresni egy alternatív megoldást?

Hirdetéseket böngésztem, de már sokkal szélesebb skálán. Ekkor találtam a DXN-re. A DXN egy kávés MLM cég. Meglehetősen szkeptikusan fogadtam. Volt már részem MLM munkában, de egyikkel sem tudtam azonosulni igazán. Minden nap frusztrációt éreztem, amiért embereket kell megkeresnem.

Azonban a DXN-nek megtetszett a jól kiépített online rendszere. Felvettem az akkor talált oldal tulajdonosával a kapcsolatot (aki azóta a szponzorom) és informálódtam, hogy miben más ez az MLM munka a többi otthoni munkához képest. Készségesen mindenre válaszolt és éreztem, hogy ez valóban működhet. A stratégia abban különbözött a már megszokott MLM hálózatoktól, hogy itt online lehet hálózatot építeni, távmunkában, ismerősök zaklatása nélkül, remek háttértámogatással.

Már több, mint 25 éve kávéfogyasztó vagyok. Mikor rátaláltam a weboldalra, egyértelmű volt, hogy a fő termék a kávé ennél a cégnél. Attól volt más, hogy úgy hirdették, ez a kávé egészséges, lúgosítja a szervezetet és nem ég tőle a gyomor.

Számít az egészségem, ezért úgy döntöttem, lemondok a hagyományos kávéról és áttérek egy olyan kávéra, ami bizonyítottan jótékony hatással van a szervezetemre és még pénzt is kereshetek vele.

Döntésemet azóta sem bántam meg. Amióta ganodermás kávét iszom, azóta én is frissebb vagyok és örömmel tölt el, hogy nemcsak saját magamon tapasztalom a pozitív hatásokat, hanem pozitív visszajelzéseket kapok azon emberektől is, akiknek már megmutattam az üzletet és úgy döntöttek, hogy két legyet ütnek egy csapásra: Egészséges kávé + egy lehetséges szebb jövő.

Nemcsak az egészségem javult, hanem hónapról hónapra nő a jutalékom is. Elértem a Star Agent szintet, majd pedig Star Ruby üzleti szintet is. Ez valóban működik! Keress bizalommal és csatlakozz hozzánk te is!

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük