DXN Magyarország 7. születésnapi élmények

DXN legjobb mlm

Szombaton ismét egy hihetetlenül inspiratív DXN rendezvényen voltam. Ez a rendezvény ráadásul különleges is volt, hiszen a DXN magyarországi (és európai) jelenlétének 7. születésnapját ünnepeltük.

DXN Magyarország 7. születésnapi csoportkép

Szokták mondani, hogy a 7. év egy mérföldkő, vízválasztó az élet minden területén. A DXN-ben mi is érezzük ezt a mérföldkövet. Lassan Európa minden országában lesz DXN szerviz center, ami azt jelenti, hogy még könnyebben juthatnak el a termékek a törzsvásárlókhoz.

Az elmúlt néhány évben sorra nyitottak meg a DXN szerviz centerek: Törökországban, Olaszországban, Bulgáriában, Ukrajnában, Görögországban, Spanyolországban – hogy csak néhányat említsek.

A DXN sikere töretlen és hálás vagyok azért, amiért ehhez a csapathoz tartozhatok.

DXN Magyarország 7. születésnap

A rendezvényen egyedi ajándékot kapott mindenki. Egy limitált kiadású, 7. születésnapi DXN kávés bögrét, valamint egy tasak DXN ganodermás kávét.

DXN születésnapi kávés bögrék

És, hogy mi volt a program? Az első előadást Szalay Ádám tartotta. Igen, az a Szalay Ádám, akit a TV2 Napló című műsorából ismerhettünk meg egykor. Az előadásának címe ez volt: Nincs kéz, nincs láb, nincs kifogás.

Arról tanultunk az előadáson, hogy a siker érdekében meg kell változtatnunk olykor a nézőpontunkat. Megváltoztatni ahhoz, hogy rájöjjünk, csak mi bonyolítjuk túl a dolgokat. Ám, ha más szemszögből nézünk ugyanarra a dologra, megtalálhatjuk a megoldást.

A második előadást dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos és természetgyógyász tartotta. Rendkívül hiteles prezentációt hallhattunk és újfent hasznos információkat tudhattunk meg nem csak a DXN termékeinek egészségre gyakorolt hatásairól, hanem egy kicsit az emberi szervezet működéséről is. Fantasztikus volt.

Csak azt bánom, hogy nem volt nálam toll és papír, hogy lejegyzetelhessem az értékes információkat. De azért annyira mégsem búsulok, hiszen a DXN belső munkatársi oldalán, az intranetben hamarosan fent lesz a hanganyag és első dolgom lesz újból meghallgatni és szorgalmasan jegyzetelni. 🙂

Az utolsó előadó számomra nagy hatással volt. Az előadásának központi témája a másolás és másolódás. Ha van egy kidolgozott rendszer, ami működik, egy dolgot kell tennünk a siker érdekében. Lemásolni pontosan ugyanazt, pontosan ugyanúgy. Az előadása során többször is bebizonyosodott, hogy ez azért nem olyan könnyű. Kiről is van szó? Nem másról, mint Danny Blue-ról. Beavatott minket néhány kulisszatitokba és ezzel pontosan rávilágított a másolás és másolódás erejére.

DXN születésnap Danny Blue-val

A rendezvény további különlegességet tartogatott számunkra. Élő adásban bejelentkezett hozzánk a Föld egy másik pontjáról a DXN elnöke, Dr. Lim is. Majd Jane Yau köszöntött minket. Ezt követően Európa különböző országaiból jelentkeztek be hozzánk az adott ország nagy vezetői.

DXN Magyarország 7. születésnap és Dr. Lim

A születésnapi szeminárium végén sem mehettünk el sütemény nélkül. Ha születésnap, akkor torta. Bár a tortát nem kóstoltam meg, a kávés-karamellás mignon annyira finom volt, hogy teljesen jóllaktam vele.

DXN születésnapi torta

Egy ilyen családhoz igazán jó tartozni. Úgy érzem, minél több rendezvényen veszek részt, annál erősebb lesz ez a kötelék.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük