Online vagy offline MLM?

DXN legjobb mlm

Hogyan, milyen módon érdemes hálózatot építeni? Vajon melyik módszer a jobb? Mielőtt elhamarkodva azt mondanánk, hogy az egyik vagy a másik, le kell szögezni, hogy bármelyiket is választod, csak akkor lesz eredménye, ha aktívan dolgozol benne. Munka nélkül egyik sem működik.

Online MLM, offline MLM

Online MLM – amit sokan könnyűnek gondolnak

Mivel az interneten pillanatok alatt terjed az információ, azt gondolhatnánk, hogy a hálózatépítés is online könnyebb. Nos, bizonyos szempontból könnyebb, hiszen kevésbé kell kimozdulnod a komfortzónádból ahhoz, hogy érvényesülhess.

Ugyanakkor az online MLM nagyon technikás, ha jól akarod csinálni. Mire gondolok itt? Ha eddig nem foglalkoztál online marketinggel, minél hamarabb el kell sajátítanod az alapokat. Tulajdonképpen az online MLM nem más, mint az online marketing eszközök segítségével történő hálózatépítés.

Ez azt jelenti, hogy nem árt, ha tisztában vagy a keresőoptimalizálás fogalmával és módszereivel.

Jó, ha írsz blogot egy adott témában, aminek nem feltétlenül kell MLM témájúnak lennie. Erről részletesebben a Pénzkeresés blogírással című cikkemben olvashatsz, melyet egy másik oldalamon írtam. Ha blogot írsz, ne számíts azonnali eredményekre. Lehet, hogy hónapoknak kell eltelnie, mire beesik az első érdeklődő.

Minél több közösségi média csatornán keresztül elérhető vagy (pl.: Facebook, Twitter, Youtube stb.), annál nagyobb esélyed van arra, hogy rád találjanak. Természetesen ezeket a csatornákat is rendszeresen ápolnod kell, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben.

Az online hálózatépítésben talán a legkevésbé technikás dolog az, ha apróhirdetési oldalakon adsz fel nagyon sok hirdetést. Ha eredményeket akarsz, nem elég egyet-kettőt feladni és várni a csodát. Nagyon sok és folyamatos hirdetésfeladásra van szükség.

Tehát a legfontosabb dolog az online MLM-ben, hogy legyél ott mindenütt. Ezen nem azt értem, hogy spammeld szét a világhálót. De a megengedett eszközöket használd bátran és okosan.

Offline MLM – a komfortzóna intenzív tágítása

Ha a fentiek után úgy érzed, nem neked találták ki az online hálózatépítést, akkor sincs semmi gond. Építsd üzleted offline módszerekkel.

Szerencsére a DXN-ben az offline MLM is barátságos és szerethető. Ha egyébként is szeretsz ismerkedni és emberekkel kommunikálni, itt könnyen ráterelheted a témát az üzletre, ha megisztok közösen egy finom ganodermás kávét és mesélsz egy kicsit arról, hogy ez milyen kávé.

A fenti kávékóstolós módszert alkalmazhatod kisebb társaságban is. Ezt érdemes inkább akkor bevetned, h már van némi tapasztalatod az üzletben és a termékek terén is.

Ha van autód, fel tudod matricázni és ezen keresztül is tudod hirdetni az üzleti lehetőséget.

Ne felejtsük el a szórólapokat sem. Kávézókban, cukrászdákban, de akár konditermekben vagy művelődési házakban is nagyon jól tud funkcionálni.

Tudod már, melyiket válaszd?

Az online és offline hálózatépítést nem lehet teljesen élesen elválasztani egymástól. Hiszen, ha például hirdetést adsz fel és utána telefonon beszélsz az érdeklődővel, máris keveredik a két módszer. Vagy, ha a kihelyezett szórólapod útján keres meg valaki a weboldaladon keresztül emailben, az is az online és offline MLM ötvöződése.

Akármelyik módszert is választod, az a lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz.

Nekem annak idején azért tetszett meg a DXN által kínált lehetőség, mert hozzám sokkal közelebb állt az online MLM módszer. A DXN nagyon hatékony eszközöket biztosít nekünk abban, hogy online is tudjunk hálózatot építeni.

A ganodermás kávé pedig nem csak az online, de az offline hálózatépítésben is hatalmas siker. Ki ne kóstolna meg egy csésze finom egészséges kávét, ha megkínálják? 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük