Utópisztikus MLM

DXN legjobb mlm

Utópisztikus MLM, MLM utópia

Az utópisztikus MLM üzletépítés talán egy távoli jövőben, egy messzi-messzi galaxisban megvalósítható. De addig is, amíg ez nem jön el, vessünk egy pillantást arra, milyen lenne az MLM utópia.

Ezzel a cikkel pusztán az a célom, hogy egy picit más nézőpontból világítsam meg az MLM-et. Talán alig hihető lesz, de ezért is utópisztikus MLM. Talán egyszer ilyen vagy ehhez hasonló lesz a társadalmunk. Ki tudja. Minden az emberi tényezőn múlik. Hiszen az MLM rendszerek sejtjei az emberek.

A lenti írás pusztán elmélkedés, ezért ebben formájában nem lehet a működésre vagy működésképtelenségre vonatkozó következtetéseket levonni.

A jelen

Manapság az MLM-t még mindig sokan átverésnek tartják. Szerencsére azonban egyre többen meglátják benne a lehetőséget. Mai világunkban MLM hálózatot az ember önkéntes alapon épít. Önként csatlakozik a választott céghez és jó esetben önként dönti el, hogy hálózatot épít vagy csak termékfogyasztó lesz.

Jelen társadalmunkban az emberek jó nagy többsége valójában rabszolga. Nincs elegendő ideje és pénze, ellenben olyan tevékenységgel foglalatoskodik napközben, amit kényszerből csinál.

Milyen lehet az utópisztikus MLM társadalom?

Utópisztikus MLM társadalmunkban a hálózatépítés teljesen elfogadott. Mindenki boldogan él és elegendő pénze és ideje van arra, amire szeretné.

El tudsz képzelni egy olyan világot, amelyben mindenki annyit dolgozik, amennyit szeretne és ráadásul kedvenc tevékenységével foglalkozik? Az MLM utópia ilyen.

MLM utópiában, mint mondtam, a hálózatépítés természetes dolog. Sőt, ez a társadalom alapja. Az emberek születésüktől fogva tagjai egy vagy több MLM hálózatnak. Olyan ez, mint a telefonszolgáltató vagy a bank. Kiválasztod, amelyik a legszimpatikusabb és annak kötelezed el magad. Váltani persze mindig lehet.

Bármit vásárolsz, minden valamilyen MLM hálózaton keresztül bonyolódik. Minden embernek van több csapattársa is, akinek a vásárlásai után jutalékot kap. Mivel minden termék és szolgáltatás MLM rendszeren keresztül igénybe vehető, ezért bármit is vásárolnak az emberek, annak a jutaléka a társadalom tagjai között oszlik szét. Az MLM nem kikerülhető, de a rendszer annyira fantasztikus, hogy az emberek nem is akarják kikerülni.

Minden ember törzsvásárlói hálózata automatikusan épül. Megszületés után az újszülöttet regisztrálják egy véletlenszerűen kiválasztott másik ember alá. Olyan ez, mint a TB. Egyszerűen csak van. A rendszer úgy van megalkotva, hogy a regisztrálás egyenletes eloszlást mutasson az emberek között. Ezáltal mindenkinek hasonlóan nagy hálózata fejlődik ki a születése utáni években.

Onnantól kezdve, hogy az újszülött cseperedni kezd és már saját maga vásárol és vesz igénybe szolgáltatásokat, minden fogyasztása névre szóló lesz. Minden elköltött pénze a felsővonalát fogja gazdagítani. Azonban mivel már neki is egészen nagy hálózata keletkezett, minden az alsóvonalában történt vásárlás után jutalékot fog kapni és őt fogja gazdagítani.

Utópisztikus MLM társadalmunkban az emberek már egészen fiatal koruktól fogva gazdagok. Mivel van pénzük, ezért idejük nagy részét olyan tevékenységre fordítják, ami a szenvedélyük.

Egészen biztos, hogy lesz olyan, aki orvos akar lenni. Nem a jó pénz reményében akar orvos lenni, hanem szenvedélyből. Miután elvégezte az orvosi egyetemet, elmegy dolgozni egy kórházba. Nem azért, hogy pénzt keressen, hiszen abból már most is nagyon sok van neki. Azért megy kórházba dolgozni, mert ez a szenvedélye, ezt érzi lényéből fakadó hivatásának.

Ez az orvos csak napi 4-5 órát dolgozik, és egy héten csak 3-4 napot, mert ennyihez van kedve. Ez az az időmennyiség, melyet teljes szívvel lélekkel és kedvvel a munkájára tud úgy fordítani, hogy örömét lelje benne és ne fenyegesse a kiégés veszélye.

Ennek az orvosnak kiváló tanára volt az egyetemen. Kiváló lehetett, hiszen ez a tanár szívből szerette azt, amit csinált: tanítani. Nem a pénzért tanított, hanem mert ez volt az, amivel kiteljesedetté érezte életét. MLM utópiában természetesen a tanárnak is nagyon sok pénze volt, így annyi időt fordított a tanításra, amennyit kedve szerint szeretett volna és nem annyit, amennyit az elvárások diktáltak.

Mivel mindenki azt csinálta, amit szeretett és csak annyit foglalkozott kedvenc időtöltésével, amennyit szeretett, hirtelen plusz munkahelyek keletkeztek. Hiszen mindenki sokkal kevesebbet dolgozott, de azt hatalmas szenvedéllyel tette.

Az emberek újra egymásra találtak, nem szakította többé szét őket egymástól a pénz hajszolása.

Megvalósítható?

Az utópisztikus MLM társadalom még, ha meg is valósítható, megkövetel tőlünk, emberektől némi fejlődést és, hogy bölcsebbekké váljunk ahhoz, hogy megteremtsük MLM utópiát.

A mai valós társadalmunkban vajon hány olyan ember van ezen a Földön, aki bölcsen tudna bánni annyi pénzzel, mint amennyit MLM utópia ígér? Vajon nem-e ezzel okoznánk a legnagyobb kárt?

Azt gondolom, hogy társadalmunk, bár lehetne jobb, mindenkinek magának kell megfejlődnie, hogy eljusson arra a szintre, hogy gazdaggá váljon, bármit is értsünk gazdagság szó alatt. Akár pénzügyi gazdagság, akár értelmi, érzelmi gazdagság, nekünk magunknak kell megteremteni a bőséget. Nem várhatjuk, hogy az ölünkbe hulljon, mert az ember természeténél fogva kevésbé becsüli az ingyen kapott dolgokat.

Addig is, amíg elérünk MLM utópiába, már most elkezdhetünk tudatosabban gondolkodni és nem kell megvárni, míg állami szabályozás fogja előírni a hálózatépítést. Bár MLM utópiában inkább hálózat épülésről van szó, mint építésről, nem veszít semmit az értékéből. Sőt, mivel az építéssel megdolgozunk a saját magunk kis MLM utópiájáért, sokkal jobban becsülni fogjuk az elért eredményeinket és az úton sokkal bölcsebbé is válunk majd.

TEREMTSD MEG SAJÁT MLM UTÓPIÁDAT A DXN-NEL! CSATLAKOZZ ITT!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük