DXN Szakmai Napon 2016 decemberében

DXN legjobb mlm

A 2016. december 10-i DXN rendezvény fókuszában a DXN termékek és jótékony hatásaik álltak. Mint mindig, most is nagyon sokat tanulhattunk.

Szünetekben még az Erő sötét oldalával is találkoztunk, ugyanis épp aznap volt Star Wars Rajongói Találkozó a Lurdy Házban. 🙂 Még a Mikulás is megkóstolta a ganodermás kávénkat.

Előadások

Az első előadónk Dr. Deák Sándor belgyógyász és természetgyógyász volt. Előadásának témája: A DXN termékei úgy, ahogy még nem beszéltünk róla. Ismét sok hasznos dolgot tudtam meg az előadáson. Például sosem gondoltam volna azt, hogy a tej és tejtermékek csökkentik a táplálék kiegészítők felszívódását, ezáltal a hatékonyságot.

Ugyanilyen hasznos volt Dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész és természetgyógyász előadása. A téma: Hormonális és mirigyes működéseink.

A rendezvényen az autó ösztönző program is bemutatásra került. Kissé félreérthető a neve, mert a DXN nem vesz autót. Viszont az ösztönző programja keretein belül olyan jutalmazást biztosít azoknak, akik teljesítik a kiírást, hogy akár egy komolyabb autót is megvehetnek belőle. Ennek részleteit Mr. Jijith, a DXN nemzetközi marketing igazgatója ismertette.

Ezen a napon néhány törzsvásárlói terméktapasztalattal is gazdagodtunk és persze az elismerések, kitűzők átadása sem maradhatott el a szintet lépett DXN üzletépítők körében.

Díjátadó

Simon Sinek: Kezdj a Miérttel könyvátadó. Faragóné Keserű Judittal.Az első szünetben díjátadásra voltam hivatalos. Felsővonalam, Faragóné Keserű Judit október-decemberi időszakra csapata számára versenyt hirdetett. A játékban mindig valamilyen feladatot kellett megoldani, amiért pontokat kaptunk.

A legmagasabb pontszámokat elérő DXN versenyzők jutalomban részesültek. Bár mostanában rettenetes időhiányban szenvedtem, mégis sikerült egy kis tervezéssel és odafigyeléssel megoldani az összes feladatot, így én is benne voltam a maximális pontszámot elért versenyzők között. Mivel választhattam a nyeremények közül, ezért Simon Sinek: Kezdj a Miérttel c. könyvét szemeltem ki. Szeretek könyvet olvasni és bár sok üzleti könyvet olvastam már, ezt még nem sikerült. Ezért esett erre a választásom.

És, hogy milyen feladatokat kellett megoldani? Például volt, amikor blogbejegyzést kellett írni adott témában. Vagy készíteni kellett szófelhőt.

Nagyon élveztem ezeket a feladatokat, mert új dolgokat tanulhattam. Például szófelhőt akkor készítettem először. Elsőre azért annyira nem is lett rossz. 🙂

DXN kávékból szófelhő, szókép

És még néhány kép

Természetesen készültek elmaradhatatlan csoportképek is. És a kávéról sem feledkeztem meg. 🙂

DXN Siker Pontverseny díjátadó csoportkép

DXN szponzoraimmal

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.