DXN eredmények 2016 decemberében

DXN legjobb mlm

Tervezem, hogy rendszeresen jelentkezem majd a csapatomban történt aktualitásokról. Egyrészt azért, hogy betekintést adhassak a fejlődésről, kihívásokról. Másrészt ez nekem is egy jó összefoglalás az eddigi történésekről, eredményekről.

Blogjaim eredményei

Azt tudni kell rólam, hogy 2012 tavasza óta, azaz most már több, mint 4 és fél éve DXN üzletépítő vagyok. Az első két évben különböző stratégiákat kipróbálva építettem hálózatot, de azt hiszem, a blogolás az, amivel igazán rátaláltam a hangomra. 2014 decembere óta blogolok és ez a legfőbb üzletépítési eszközöm.

Két év után azt mondhatom, hogy ha lassan is, de már hozzák az eredményeket a blogjaim. A kávés blogomon stabilan napi 200 fölött van a látogatóim száma. Az MLM-es blogom most kezd beindulni.

Itt egyelőre kevesebb a látogató, de mivel MLM blogról van szó, ezért kevesebb látogatóval is el lehet érni magas konverziót. Ezen folyamatosan dolgozom.

Regisztráció Szerbiából

Pár héttel ezelőtt Szerbiából lett csapattársam. Bevallom, Szerbiába szponzorálni online, elég kihívásokkal teli feladat. Nem csak azért, mert le kell győznünk a távolsági akadályokat és mindent emailen, Viberen , Facebookon kell egyeztessünk.

Arra is megoldást kell találni, hogyan lehet a legoptimálisabban hálózatot építeni egy olyan országban, ahol egyelőre nincs DXN szerviz center. Ez alatt a pár hét alatt rengeteget tanultam, hiszen ez még nekem is új. Hiába vagyok 4 és fél éve DXN üzletépítő, most is vannak megoldásra váró feladatok, amikhez először tanulni kell, hogy aztán sikerre vigyük a projektet. Izgatottan várom, mit hoz még a jövő ezzel kapcsolatosan. Mindenesetre máris jobban tudok segíteni a csapattársaimnak ilyen ügyben, hiszen nekem is meg kellett tanulnom. És még tanulni is fogom. 🙂

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.