Évértékelés (2015)

DXN legjobb mlm

A 2015-ös évem a DXN-ben elég aktívan telt. Talán ez volt az eddigi legaktívabb DXN-es évem, de az ideit még ennél is tevékenyebben képzelem el. Néhány fontos momentum a múlt évből:

2015 és a blogjaim / oldalaim

Még 2014 december közepén indítottam el legjobbkave.hu blogomat, de elmondhatjuk, hogy 2015-től kezdett egyre látogatottabb lenni. Év végére elértem, hogy napi 150-200 látogatóm legyen ezen a kávés blogomon. A karácsony meghozta a vásárlói kedvet és olykor érdeklődőim is voltak, akiket az üzleti lehetőség fogott meg.

Tavaly márciusban indítottam legjobbmlm.hu blogomat. Kevésbé sikerült erre a blogra koncentrálnom. Látogatottság szempontjából is jóval elmarad az előbbitől.

Szeptemberben a spirulináról is indítottam blogot. Néhány cikk felkerült már, de még dolgozni kell rajta.

Személyes márkám erősítése céljából vettem a saját nevemmel (strifleranita.hu) egy domaint, amit feltöltöttem minimális, de fontos tartalmakkal.

2015 és a DXN testközelből

Tavaly sokkal több DXN rendezvényen voltam, mint az azt megelőző években bármikor. Részt vettem az Újraindító napon, Jane Yau ganoterapeuta előadásán, Család napon, Nyíri Zoli tréningen és a decemberi DXN Szakmai napon is.

2015 és önfejlesztés

A DXN-es rendezvényeken kívül részt vettem az Üzletanyu konferencián és Szilágyi Balázs egy napos képzésén is.

Voltam jobb agyféltekés rajztanfolyamon és elvégeztem egy barista tanfolyamot.

2015-ben is temérdek könyvet olvastam ki. A spirituális témák mellett elkezdtek mélyebben is érdekelni az üzleti, vállalkozási könyvek. Ez utóbbinál jelenleg Pongor-Juhász Attilának van rám a legnagyobb hatása.

2016-os tervek

2016-ban további komoly terveim vannak a legjobbkave.hu blogommal kapcsolatban. Újabb témákról fogok írni, mellyel még több embert érhetek el.

Továbbá az eddig magukra hagyott blogjaimba ismét életet szeretnék majd lehelni.

A könyvek olvasásával továbbra sem fogok felhagyni. Lételemem a tanulás, önfejlesztés. A spirituális, pozitív gondolkodással kapcsolatos könyvek mellett nagy hangsúlyt fognak kapni az üzleti könyvek és az üzleti gondolkodásról szóló kiadványok is.

2016-ban a DXN-ben azon fogok dolgozni, hogy olyan csapat részese, illetve mentora lehessek, akikkel öröm együtt a munka. Eddig nálam kisebb részben szólt a mentorálásról a DXN, de 2016-ban ez is megváltozik.
Azt gondolom, hogy 2016 a nagy változások éve lesz az én életemben. Halkan megjegyzem, hogy ebben az évben betöltöm a harmadik x-et. 🙂 De nem csak emiatt gondolom, hogy ez az év izgalmas lesz.

Ne maradj ki Te sem a változásokból. Állj a saját lábadra! Tanulj és csináld azt, amit egész életedben szeretnél tenni. JELENTKEZZ és dolgozzunk egy csapatban!

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.