Jane Yau és William Gan előadásaMúlt hét előtti hétvégén tovább mélyítettem ismereteimet a DXN termékeivel kapcsolatban. Egész napos képzést tartott Jane Yau, a DXN ganoterapeutája, valamint fia, William Gan.

Jane Yau az egészségünk megőrzése szempontjából az alábbi témákat érintette előadásaiban:

  • A DXN termékeinek szerepe a prevencióban. Ezzel kapcsolatos nemzetközi terméktapasztalatok.
  • Epe, máj, béltisztítás DXN termékekkel.
  • Hogyan álljunk hozzá, ha daganatos betegség van a családban?
  • DXN terméktapasztalatok gyakori betegségek esetén (pl.: magas vérnyomás, reflux, pajzsmirigy betegségei, prosztata problémák, cukorbetegség)

Jane nagyon hitelesen tudja átadni azt a tudást a DXN termékekkel kapcsolatban, amit eddigi DXN-es pályafutása során megtapasztalt. Élőben most találkoztam vele először, de már előtte is több előadását meghallgattam.

Mindig elmondja, hogy mennyire pozitív tapasztalatai voltak a családjában, amikor elkezdték használni a DXN termékeit. A személyes tapasztalatai megerősítették abban, hogy ezek a termékek valóban hatásosak.

William a fiatalok szemszögéből közelítette meg a DXN termékek fogyasztásának fontosságát. Az ő előadásának címe is ez volt: Miért van szüksége a DXN termékekre a fiatal generációnak?

William nagyon temperamentumos előadást tartott. Bár az elején elmondta, hogy izgult, az előadás során ez egyáltalán nem látszott rajta.

Ennek a napnak számomra az volt a fő üzenete az volt, hogy sokkal könnyebb megőriznünk az egészségünket, mint gyógyítani a betegségeket. Ezért fontos, hogy már akkor is egészségtudatosan éljünk, amikor még fiatalok vagyunk és semmi jele annak, hogy valaha is betegek lehetnénk.

Csoportkép Jane Yau ganoterapeutával

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.