A legjobbak között

DXN legjobb mlm

Az augusztus hónap izgalmasan kezdődött a DXN-ben. Részt vettem Jane Yau ganoterapeuta egész napos képzésén, valamint a DXN családi napon is. Augusztus 9-én pedig felkerült az intranetbe, hogy kik az előző hónap legjobbjai.

Idén másodjára sikerült felkerülni erre a „falra” és ennek nagyon örülök. Első alkalommal májusban, amikor az áprilisi eredményeket vették figyelembe. Ekkor két kategóriában is dobogós lettem és 2. helyezést értem el. Igaz, a második helyen holtverseny alakult ki, így többen is megjelenhettünk a listában.

Az egyik kategória a „legtöbb új közvetlen munkatársat szponzorált üzletépítők”, a másik pedig a „legtöbb új közvetlen munkatársat DSP csomaggal szponzorált üzletépítők” kategóriája volt.

DXN áprilisi eredmények

Augusztusban, a DXN-ben elért júliusi eredmények alapján a „legtöbb új közvetlen munkatársat szponzorált üzletépítők” kategóriájában 3. helyezést értem el.

DXN júliusi eredmények

Remélem, hogy még sokszor felkerülhetek majd erre a „falra” és nem csak én, hanem a munkatársaim is. Hiszen egy hálózatépítő legnagyobb öröme mégiscsak az, amikor saját szemével látja csapatát fejlődni.

Hálás vagyok, hogy a DXN család tagja lehetek. 🙂

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.