A nagy számok törvénye és a kritikus tömeg elérése

DXN legjobb mlm

Mit is jelent tulajdonképpen a kritikus tömeg? Ha a saját szavaimmal kellene megfogalmaznom, akkor valami ilyesmire gondolok: Azon emberek száma, mely, ha elér egy bizonyos értéket, akkor az általad meghatározott célok elkezdenek konvertálni. A kritikus tömeg is a nagy számok törvényén alapszik.

A kritikus tömeg és a nagy számok törvénye

Először a hálózatépítés kapcsán hallottam a nagy számok törvényéről.  Akkor azt mondták, hogy érj el minél több embert és akkor biztosan találsz majd olyat, aki fogyasztani akarja az MLM céged termékeit, vagy talán még az üzletet is elkezdi építeni.

Nagy számok törvénye, de nem így

Szerintem sokan rosszul használják a nagy számok törvényét, ezért az MLM iparágat nagyon sok támadás éri. Amikor a nagy számok törvényéről beszélünk, az nem azt jelenti, hogy kevés embert addig zaklassunk MLM üzleti ajánlatunkkal, ameddig be nem lép hozzánk vagy már fel sem veszi nekünk a telefont. Nyilván a sok ember sokáig zaklatása sem jó módszer.

Hanem inkább így

Ha eddig úgy próbáltál hálózatot építeni, hogy a végtelenségig zaklattad az embereket azzal, hogy lépjenek be hozzád, akkor ezt mindenképp abba kell hagynod. Helyette inkább mesélj a termékekről és az üzleti lehetőségről, ha pedig az illetőt nem érdekli, köszönd meg neki, hogy elmondhattad és ne feszítsd tovább a húrt. Keress további jelölteket zaklatás nélkül.

Érd el a kritikus tömeget!

Ne csak arra próbálj törekedni, hogy a legtöbb embert elérd és kommunikáld nekik az MLM üzleti lehetőséget vagy a forgalmazott termékek tulajdonságait. Arra is próbálj figyelni, hogy a releváns célcsoportot célozd meg.

Valószínűleg bármilyen közeget választasz, mindenhol lesznek olyanok, akik szívesen kipróbálnák magukat az MLM-ben. De nem mindegy, hogy melyik csoportnál mekkora a kritikus tömeg, amit el kell érned ahhoz, hogy eredménye legyen a munkádnak.

Nekem 2 rendszeresen frissített blogom van. Az egyik a kávéval foglalkozik, a másik az MLM-mel, melyet most olvasol. Ha az MLM üzleti lehetőséget szeretném ajánlani és szeretném, hogy jelentkezőim legyenek, egészen biztos, hogy a kávés blogomon sokkal több látogatóra van szükségem a kritikus tömeg eléréséhez, mint az MLM-es blogomon.

Célszerű jól megválasztani, hogy kinek mit kommunikálsz, mert így hatékonyabbá tudod tenni a munkád.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük