Nem akarok agymosást!

DXN legjobb mlm

Az MLM-re sokan egyfajta szektaként gondolnak. Hogy az MLM agymosás. Azt mondom, járjunk ennek az agymosásos tévhitnek a végére.

MLM agymosás

Miért gondolják egyes emberek, hogy az MLM agymosás?

Amikor valaki az agymosásra gondol, általában a negatív értelmét érti alatta.

Leginkább a kezdő MLM-esekre jellemző, hogy amikor belépnek egy MLM üzletbe, személyiségük sokszor nagyon megváltozik. Többet mutatnak magukról, mint amekkorák valójában. Álarcot vesznek fel és úgy viselkednek, mint a Nagyok. Szerintem ez az egyik legnagyobb hitelrontó hozzáállás az MLM-ben.

Az ismerősök, akik ismerik a hátteret, valóban azt gondolhatják, hogy ennek az embernek elvette az eszét az MLM. A kezdő MLM-es igyekszik nagynak tűnni, mert azt gondolja, ezáltal többen fognak hozzá csatlakozni. Nem is sejti, hogy ezzel a viselkedésével épp az ellenkezőjét fogja elérni.

A kifordult, „agymosott” viselkedésével azokat is elijeszti maga mellől, akik eddig felnéztek rá és tisztelték őt. Amikor rájön, hogy az álarc mögé bújás nem nyerő, feladja álmait, leveszi álarcát és visszatér a szürke hétköznapokba. Visszatér a valódi személyisége, ami az MLM agymosás előtt volt.

Valójában mi is történt? Az újonc rossz stratégiát választott MLM üzlete építéséhez, és amikor látta, hogy ez így nem működik, visszatért vackába a rendszert hibáztatva saját kudarcaiért. Majd pedig mindezt megerősítve, a „jó szándékú” ismerősök is elhitették vele, hogy a rendszer a hibás és, hogy ő épp egy MLM agymosás áldozata lett.

Ez a csalódottsági folyamat gyűrűződik be a felkészületlen MLM-esek és az alulinformált ismerősök körében, ami aztán tévhit lavinát indít el az MLM agymosásról.

Quod erat demonstrandum (Q.e.d.)

Az MLM agymosásról őszintén

Tehát láttuk, mit művel az alulinformáltság és a megtévesztő viselkedés az MLM iparág megítélésével.

Őszintén szólva, sajnos én is felemás érzésekkel fogadom azokat az MLM-eseket, akik csak a külsőségekkel törődve (miközben a belső értékrend nincs a helyén) akarják elérni az MLM-ben a gyors sikert. Szerintem ez így nem működik. Ez a fajta MLM agymosásos viselkedés önmagunknak is és a szakmának is árt.

Az MLM nem olyan, hogy 3 hónapra összeszorítod a fogad, azt csinálod, amit nem akarsz és 3 hónap múlva meggazdagszol és azt is elfelejted, hogy valaha is MLM-hez csatlakoztál. Egyszerűen nem fér bele az univerzális törvényekbe. Ha tudsz ellenpéldát mondani, írd meg nyugodtan a cikk alatti hozzászólásban, de szerintem a siker nem elérhető úgy, hogy nincs benne a szív.

Az MLM a másolódásról szól. Ha úgy építed az üzleted, ahogy te sem szívesen tennéd, akkor mások sem fogják szívesen tenni. Gyakorlatilag el sem fog indulni a csapatod, ha egyáltalán lesz csapatod.

4 éves MLM tapasztalatom alapján azt gondolom, hogy részben igaz, hogy az MLM agymosás, de pozitív értelemben. Ha valaki az MLM-et megfelelően fordítja a javára, az jót tesz mind a személyiségének, mind pedig a szakmának.

Nálam ez a pozitív MLM agymosás abban nyilvánul meg, hogy sok könyvet olvasok a témában (is). Néha előfordul, hogy sokat beszélek a DXN-ről, de csak azért, mert a beszélgetés közben felmerül egy-egy ehhez kapcsolódó kérdés. A közeli ismerőseim (talán a távoliak is) mind tudják, hogy MLM-mel foglalkozom és elmondhatom, hogy az MLM tevékenységem nem ment az ismerőseimmel való kapcsolat rovására.

Amióta a DXN-ben építem a hálózatom, nagyon sok jó embert ismertem meg. Nagyon sok olyan embert, akik nem estek a „bort isznak, vizet prédikálnak” hibába. Nem a külsőségekről szól az üzletépítés, hanem az belső értékteremtésről. Hiszek a modern MLM üzletépítésben. Ez az, ami miatt tudom, hogy a DXN üzletben jó helyen vagyok.

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.