Üzletanyu konferencián voltam (2015)

DXN legjobb mlm

Idén is részt vettem az Üzletanyu konferencián, ami elsősorban vállalkozó anyukák összejövetele, de nemtől és kortól függetlenül bárki részt vehet rajta, és bárkinek inspiráló lehet egy ilyen esemény. Én is ezért csatlakoztam, bár még nem vagyok anyuka. Az esemény főszervezője Vida Ági volt.

Tavaly is ott voltam ezen az eseményen. Az idei konferencia kicsit más volt, mint a tavalyi és szerintem ez jobb is volt. Sok anyuka tartott előadást, hogy elmeséljék, ők hogyan jutottak el a sikeres vállalkozásig.

Én nagyon szeretem meghallgatni az ilyen sikertörténeteket, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.

Az előadók között ott volt felsővonalam is, Faragóné Keserű Judit, aki elmesélte, milyen izgalmas út vezetett odáig, hogy többszörös gyémánt lett egy MLM üzletben, a DXN-ben.

Az előadása előtti szünetben készítettünk is egy közös fotót. A képen balról az első vagyok én, középen pedig Judit:

Üzletanyu konferencia 2015

De tavalyról is van ám közös kép Vida Ágival és a DXN csapattal:

Üzletanyu konferencia 2014

Bár sokszor nem látszik rajtam, pedig nagyon örülök annak, hogy tagja lehetek a DXN-nek. Az online hálózatépítésben pontosan azt csinálhatom, amit szeretek és amihez értek. És ezt a remek csapatnak is köszönhetem, akikkel együtt dolgozhatok. Valóban fantasztikus lehetőség az, amit itt a DXN-ben kapunk online is és azt kell mondanom, hogy offline is.

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük