Az MLM szakma napos és sötét oldala

DXN legjobb mlm

MLM szakmaAhogyan az orvosok, szobrászok, szakácsok mesterei a saját szakmájuknak, ugyanúgy az MLM-es is lehet mestere a saját szakmájának.

A különbség az, hogy amíg az előbbi hivatásoknak meg kell felelni felvételi eljárás, tehetség vagy egyéb tényezők alapján, addig az MLM-et bárki elkezdheti. Azáltal pedig, hogy bárki elkezdheti, sokan nem tartják igazi szakmának.

Igazi szakma az MLM?

Azt gondolják, hogy csak az lehet igazi szakma és csak az lehet tisztességes megélhetést biztosító munka, ahol az ember más emberek megítélése alapján sikeres vizsgát tesz, vagy sikeres állásinterjún vesz részt.

Egyetlen egy dologról feledkeznek meg: Ezáltal más kezébe adják az irányítást! Olyan, mintha azt mondanák: „Én nem tudom, hogy jó vagyok-e, döntsd el te!” Pedig neked pontosan tudnod kell, hogy te jó vagy valamiben. Ez független attól, hogy MLM-mel foglalkozol-e vagy sem. Lehet saját vállalkozásod, ami nem MLM.

Az MLM szakma kihívásai

Amikor ez az egész „MLM-esdi” kialakult, az emberek érdeklődéssel fogadták a lehetőséget. Csábító volt, hogy mindenféle teszt és rosta nélkül felvették az embereket. Épp ezért olyanok is megpróbálhatták, akik sajnos nagy valószínűséggel soha nem lettek volna sikeres hálózatépítők.

Az MLM szakma az egyik olyan szakma, ahol a legtöbb kudarc éri az embert. Sokan már azelőtt feladják, hogy elkezdték volna. És még többen vannak, akik a saját kudarcuk miatt az egész hálózatépítést negatívan ítélik meg.

Az MLM-ben a mai napig nehezen tesznek valódi különbséget MLM törzsvásárló és MLM üzletépítő között. Ha metaforával szeretnénk élni, pont olyan, mint a rovar és a bogár esete: Minden MLM üzletépítő MLM törzsvásárló is egyben, de nem minden MLM törzsvásárló MLM üzletépítő.

Lásd meg az MLM szakmában a lehetőséget

Igen, egy MLM hálózatot felépíteni nem könnyű. Viszont egy MLM hálózatba való csatlakozáskor megpróbálhatod azt, amit egy hagyományos munka esetén esélyed nincs, ha a felvételi osztály úgy dönt, nem vesz fel.

Egy MLM hálózatban akkor is elkezdhetsz dolgozni, ha később kiderül, hogy nem neked való. Egy hagyományos munkánál pedig lehet, hogy akkor sem vesznek fel, ha tudod magadról, hogy te vagy a legalkalmasabb jelölt.

Na, ez a nem mindegy!

Én már választottam. Ha szeretnél hozzám csatlakozni, töltsd ki a DXN törzsvásárlói regisztrációs lapját itt! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük