Hálózatépítők kontra anti-MLM-esek

DXN legjobb mlm

Vajon mit gondolnak a hálózatépítők az anti-MLM-esekről? És vajon mit gondolnak az MLM ellenesek a hálózatépítőkről?

Tulajdonképpen nemcsak az egyénről van itt szó, hanem magáról a MLM szakma megítéléséről, amit sok anti MLM-es lehúz egyszerűen csak azért, mert nem látnak meg az MLM-ben bizonyos lehetőségeket. Pontosabban meglátnak mindent, ami miatt ők azt gondolják, hogy minden MLM átverés.

Én az élni és élni hagyni elvet igyekszem követni. Tiszteletben tartom, ha valaki nem szeretne MLM-ben dolgozni. Nem minden embernek ugyanaz a célja. Nem minden embert ugyanaz tesz boldoggá. És ez így van jól!

Azt viszont nem szeretem, ha hozzá nem értő emberek – akik semmit nem látnak abból, hogy mekkora kitartás kell, ahhoz, hogy valaki sikeres hálózatépítő legyen – negatív, megalapozatlan véleményt mondanak az MLM-ről.

Vannak rossz MLM cégek. Vannak rossz szponzorok. De ez nem jelenti azt, hogy minden MLM cég és szponzor csaló, lehúzó, kapzsi és még sorolhatnám.

MLM és anti-MLM szemlélet

anti-mlmAkik nem látják az MLM-ben a lehetőséget, egy részük azt gondolja a kezdő hálózatépítőkről: szegények, nem jutott nekik jobb meló, sajnálom őket.

Akik meglátják az MLM-ben a lehetőségek, ezt gondolják az MLM-ellenesekről: szegények, fogalmuk sincs, hogy mit hagynak ki ezzel a lehetőséggel.

Az anti-MLM-esek úgy gondolják, hogy embereket kell beszervezni és palira venni, akiknek a pénzéből majd jól meggazdagodik az MLM-es.

Az MLM-esek tudják, hogy az, amiben dolgoznak egy fantasztikus lehetőség az anyagi függetlenség elérésére és ezt a lehetőséget másoknak is meg akarják mutatni. Van, aki él ezzel a lehetőséggel, van, aki nem.

Ugye? Csak a dolgokról való gondolkodás más.

Akik az MLM és anti-MLM csoporton kívül esnek

Nem minden fekete vagy fehér. Vannak, akik nem szeretnének MLM céghez csatlakozni, de elfogadják az MLM-et, mint marketing koncepciót és szakmát.

Remélem, hogy hamarosan eljön az idő, mikor az anti-MLM tábor is megbékél és, ha nem is szeretne MLM céghez csatlakozni, de legalább elfogadja, hogy van.

Epilógus

A gazdaság változik. Már nem biztos a nyugdíj, nem biztos az állandó munkahely. Már a fix bér sem biztos. Sok helyen fix + jutalékért dolgoznak. Ha elfogadjuk, ha nem, a gazdaság a fix bérű fizetések irányából a jutalékos fizetések irányába tolódik.

Lassan nem az lesz a kérdés, hogy csatlakozzunk-e MLM hálózathoz. A kérdés az lesz, hogy melyikhez? Én a DXN-t választottam. Csatlakozz te is a DXN-hez! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük