Vajon a DXN átverés?

DXN legjobb mlm

Tudom, ha megtaláltad ezt a cikket, arra vagy kíváncsi, hogy a DXN átverés-e vagy sem. Szeretném eloszlatni benned azt a tévhitet, hogy a DXN átverés.

Mivel évek óta a DXN-ben építem MLM hálózatom, ezért pontosan tudom, hogy a DXN nem átverés. Megértem, ha most szkeptikus vagy és, hogy biztosan azért írom a DXN-ről hogy nem átverés, mert mindenkinek maga felé hajlik a keze. De inkább higgy egy aktívan dolgozó DXN tagnak, mint egy olyan embernek, aki csak hallomásból ismeri a DXN céget.

DXN átverés, MLM átverés. Igen vagy nem?

Miért gondolják sokan, hogy a DXN átverés?

#1 DXN átverés tévhit: Regisztrációs díj

A DXN-nek van egy 5000 Ft-os regisztrációs díja. (frissítés: már eltörölték.) Ebből az összegből sem nekem, sem pedig egyik DXN tagnak sem lesz jutaléka. Tehát attól nem kell félned, hogy DXN átverés áldozata leszel, hiszen ez az összeg az adminisztrációs költségekre, valamint arra a bemutató mappára megy el, melyet a regisztráció során megkapsz.

A DXN regisztrációs díját ne keverd össze azokkal az átverős távmunka ajánlatokkal, amelyekben azért kérnek pénzt előre, hogy kapj egy listát tele nem létező munkaajánlatokkal. Vagy, hogy azért fizess, hogy benne legyél egy cég alkalmazotti munkát kínáló adatbázisában, ami soha nem fog neked alkalmazotti munkát (sem) közvetíteni.

Amit a DXN ajánl, nem alkalmazotti munkaviszony. Annál sokkal több. És költségek tekintetében is sokkal rugalmasabb, mint hagyományos vállalkozónak lenni.

A DXN tagsági regisztrációval és az 5000 Ft kifizetésével jogosulttá válsz az alábbiakra:

  • olcsóbban jutsz a termékekhez
  • lehetőséged van nemzetközi hálózatot építeni
  • jogod van pénzt keresni és üzletet építeni a DXN-ben
  • kapsz egy intranetet (online webiroda), ahonnan menedzselheted az üzleted
  • megkapod az online hálózatépítéshez szükséges eszközöket (weboldal, hírlevél küldő rendszer, oktatás)

Mindezeket figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a regisztrációs díj nem DXN átverés.

#2 DXN átverés tévhit: A termékek ára és minősége

Ha a termékek árát magasnak találod, ezeket a minőségbeli különbségeket vedd figyelembe:

  • A DXN termékeket a magas minőségi elvárásoknak megfelelve, egyedi technológia alapján állítják elő, saját gyárban, folyamatos ellenőrzés mellett.
  • A DXN ganoderma tartalmú kávéi kiváló minőségű arabica kávéból készülnek, melyek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.
  • A DXN rendelkezik a legmagasabb szintű bio minősítésű tanúsítvánnyal és megfelel az ISO 14001 szabványnak. Ez is bizonyítja, hogy nem DXN átverésről van szó. Ezt a tanúsítványt csak nagyon kevés vállalat kapja meg.
  • Ha 20-25%-al olcsóbban szeretnél hozzájutni a termékekhez, tudsz törzsvásárlóként regisztrálni. A fentebb említett regisztrációs díj ára akár már 2-3 vásárlás után megtérül, hiszen annyival olcsóbban szerzed be a termékeket. DSP csomag vásárlásakor a regisztrációs díjat sem kell kifizetned.

Most, hogy megismerted a DXN termékek minőségét, biztosan tudhatod, hogy egyik termék sem átverés.

#3 DXN átverés tévhit: Senki sem keres vele pénzt

A DXN egy fogyasztói hálózat. Nem mindenki keres vele pénzt, mert nem mindenki akar benne üzletet építeni. Van, aki csak fogyasztani szeretné a termékeket.

Ha termékfogyasztó vagy, nem kell MLM üzletépítőnek is lenned. Ugyanakkor, ha MLM üzletépítő vagy, nagyon ajánlott termékfogyasztóvá válnod. Ha ezzel nem értesz egyet, lehet, hogy nem neked való az MLM üzletépítés. De ettől még az MLM nem átverés.

A DXN üzletépítők egyszerre fogyasztók és üzletkötők is. Igaz, nem a hagyományos üzletkötői értelemben.

Ha hálózatot építesz, az a te üzleted. Az embernek a saját üzletében ismernie kell a portékáját, amit kínál.

Akkor fogsz a DXN-nel pénzt keresni, ha fogyasztod és ismered a termékeket és ajánlod másoknak is. A jutalék te és a csapatod vásárlásai után keletkezik. Ha nincs vásárlás, nincs jutalék, hiszen nincs miből.

Az, hogy a DXN-ben keletkeznek jutalékok, és van is forgalom, mi sem bizonyítja, mint hogy 2015-ben a DXN a világ 25. legnagyobb direkt értékesítő vállalata volt a 2014-es forgalom alapján, a Direct Selling News listáján. 2016-ban pedig ugyanezen a listán a 24. helyet foglalta el a 2015-ös forgalom alapján.

Most már tudod, hogyan lesz pénze egy DXN üzletépítőknek, és az is világossá vált számodra, hogy a DXN nem átverés. A DXN egy valós cég, valós háttérrel, kiváló minőségű termékekkel, valós pénzkereseti lehetőséggel.

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.