3 tanács a frissen csatlakozott csapattársaknak

DXN legjobb mlm

Ha most kezded a hálózatépítést, szeretnélek megnyugtatni, hogy a legjobb szakmát választottad.

Az MLM-ben hatalmas lehetőségek vannak. Feltéve, ha a megfelelő céghez regisztráltál. Sok nagyon jó MLM cég létezik. De sok rossz is, ezért körültekintően járj el a döntésnél, azt tanácsolom.

Ha esetleg még nem választottál MLM céget, de nagyon töröd a fejed, hogy csatlakozz egyhez, bátran merem ajánlani a DXN-t, ahol én is építem az üzletem.

Tanácsaim kezdő hálózatépítőknek

MLM tanácsok kezdő hálózatépítőknek

1. Ne akarj másnak látszani!

Ne kövesd el azt a hibát, amit sok kezdő MLM-es elkövet. Ne vegyél fel álarcot és ne próbálj meg másnak látszani. Üzleted építése során nyilvánvalóan fejlődni fog a személyiséged, anyagi helyzeted, ha jól csinálod. Ehhez azonban idő kell.

Találkoztam már olyan kezdő hálózatépítőkkel, akik a csatlakozásuk után teljesen másképp viselkedtek. Számomra nem sugároz bizalmat az, aki másnak mutatja magát, mint aki valójában. Gondolom, ezzel te is így vagy. Tehát az első számú tanácsom: Add önmagad!

2. Azt csináld az üzletben, amit szeretsz!

A hálózatépítés hosszú távú, aktív munkát igényel. Főleg az elején. Ezért csak akkor fogod tudni végigcsinálni, ha az elejétől fogva azzal foglalkozol benne, amit szeretsz, és ezt fejleszted tökélyre.

Például én a blogjaim segítségével építem az üzletem. Mások kávékóstolókat tartanak. Mindegy, hogy online vagy offline építkezel. A tanácsom, hogy szeresd azt, amit csinálsz, mert sokat fogsz dolgozni benne.

3. Ne térj le az útról!

Az MLM-ben akkor kell legtöbbet dolgoznod, amikor a legkevesebb pénzt tudod kiszedni az üzletből. Ez egy ilyen business. Ezért gazdagodnak meg belőle kevesen. A sok időt és kitartást igénylő munkát kevesen vállalják be.

Az út során lehet, hogy sokszor el fogsz bizonytalanodni. Ez természetes dolog. De minden egyes alkalommal fel kell tudnod állni és tovább kell dolgoznod az álmaidért. Oka van, amiért elkezdted az üzletépítést. Kutya kötelességed nem feladni! 🙂

Lehet, hogy lesznek, akik nem hisznek az MLM működésében. Sokan fognak kifogásokat gyártani. Ha sikeres akarsz lenni, ne hallgass ezekre a jó szándékú emberekre. Legalábbis akkor ne, amikor MLM-ről van szó.

Kezdj el tanulni és meríts erőt a felsővonaladtól!

Sok sikert! 🙂

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.