A helyes MLM hozzáállás

DXN legjobb mlm

Ne gondold azt, hogy az MLM sétagalopp. Az MLM nem a könnyű pénzszerzések üzlete. De ugyanakkor nem is egy elérhetetlen álom, hogy pénzt keress vele. Sőt!

Az MLM egy mindenki számára elérhető üzleti lehetőség és sokszor ez okozza a legnagyobb gondot. Az emberek nem érzik a súlyát és nem hiszik el a benne rejlő lehetőséget. Nem megfelelő az MLM-hez való hozzáállásuk. Miért? Mert könnyű bekerülni és azt gondolják, ahova könnyű bekerülni, nem eléggé értékes. De valahol mégis a nagy pénzeket várják. Viszont ez nulla munkával nem fog menni.

Helyes MLM hozzáállás az üzleti növekedésért

Hogyan állj tehát hozzá az MLM-hez?

Legyél alapos, következetes és kitartó! Ha eldöntötted, melyik MLM céghez szeretnél csatlakozni, nézd át alaposabban a marketing tervet és dolgozd ki a saját stratégiádat.

Kérdezd meg a szponzorodat, milyen módszerrel érdemes elkezdeni a hálózatépítést és milyen stratégiával építs magad köré csapatot. Ez utóbbinál arra gondolok, hogy a hálózatod szélességére vagy mélységére koncentrálj az építésnél.

Semmiképp se gondold azt, hogy minimális munkával maximális profitot érhetsz el. Nem. Az elején nagyon sokat kell vele dolgozni. Lehet, hogy akár éveket is. De pár év valóban aktív munka meg fogja hozni a gyümölcsét, ha megfogadod a felsővonalad tanácsait.

Az MLM egy vállalkozás, tehát úgy is kell rá gondolnod. Nincs főnököd, aki majd megteremti neked a havi fix munkabért a munkádért cserébe. Itt neked kell megteremtened a saját jövedelmed, viszont cserébe sokkal jobban kereshetsz, mint egy alkalmazotti munkakörben.

Legyél kreatív! Akkor fogsz tudni nagy hálózatot építeni, ha úgy építed, ahogy neked kellemes. Olyan módszert válassz, amellyel szívesen foglalkozol, és amiben kiélheted alkotói vágyad. Nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy alkoss. Bármilyen tevékenységed, ami hozzátesz a saját fejlődésedhez, vagy az emberiség fejlődéséhez, alkotásnak tekinthető.

Ne félj kérdezni. Ha úgy érzed, elakadtál és nem tudod, hogyan kellene dolgoznod az MLM-ben, mindig kérdezd a szponzorod. Ha a közvetlen szponzorod inaktív, biztosan van a felsővonaladban olyan, aki aktív és segít neked.

Tanulj sokat! Az MLM egy szakma. Ugyanúgy meg kell tanulni a fortélyait, mint bármely más munkának. Nincs kivétel!

Bízz magadban! El kell határoznod, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálod. Az elején nem lesz könnyű. Sokszor fel akarod majd adni. De attól leszel sikeres, hogy nem teszed meg, mert bízol a képességeidben.

Sok sikert! 🙂

 

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.