A világ legnagyobb direkt értékesítő vállalatai

DXN legjobb mlm

A DXN intranetbe belépve ma (2015.04.09) ez a kép fogadott, ami nagyon felvillanyozott:

Direkt értékesítő vállalatok

Közzétették azt a top 100-as listát, melyben a direkt értékesítő vállalatokat rangsorolják. A teljes listát a directsellingnews.com oldalon olvashatjuk. Ezt a listát minden évben nyilvánosságra hozzák.

Én azért örülök ennek a rangsornak, mert idén, 2015-ben a DXN a 25. helyezést érte el. A helyezéseket az előző év, tehát 2014. év teljes forgalma alapján határozták meg.

A DXN 2010-ben még a 40. helyet foglalta el, 2012-ben pedig a 28. helyet. Idén, 2015-ben ismét ugrott a létrán és már a 25. Szépen látszik, ahogyan évről évre fejlődik a cég és ez a minőségi termékeknek, a kiváló logisztikának és a one world, one market koncepciónak is köszönhető.

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan el fog jönni az az idő, amikor a DXN benne lesz a top 10 direkt értékesítő vállalatai között.

A DXN, mint direkt értékesítő vállalat

A DXN-nek remek háttértámogatása van az online üzletépítéshez. Meg merem kockáztatni, hogy a jelenlegi MLM cégek közül talán a legjobb. Ezért is kezdtem el anno a DXN-ben tevékenykedni, hiszen én az online hálózatépítésben láttam meg a lehetőséget.

A DXN-ben találkoztam először azzal a lehetőséggel, amivel mindenféle stressz nélkül, mintegy a hagyományos módszert megfordítva építhet az ember hálózatot.

A hagyományos MLM-ben mi vagyunk azok, akik megkeresik, felkutatják a jelölteket.

A DXN-nél lehetőségünk van úgy építeni a hálózatot, hogy nem mi keressük meg direktbe az embereket, hanem az érdeklődők jelentkeznek a honlapunkon keresztül, melyet a DXN-től kapunk. Erre természetesen egyre több példát látunk más direkt értékesítő cégeknél is, azonban tudni kell, hogy a DXN-ben az online üzletépítést:

  • professzionálisan felépített weboldal
  • online oktatási rendszer által kínált hatalmas tudásanyag (intranet)
  • webkonferenciák
  • üzleti és termékes videók tucatjai
  • valamint egyéni és automata hírlevélsorozatok segítik.

Ezt fűszerezzük meg egy olyan termékkel, melyről az emberek nem mondanak le: A KÁVÉ.

Bolondítsuk meg valami olyannal, amivel a kávézás során is odafigyelhetnek egészségükre és még a kávé általi gyomorégést is megszűnhet: A GANODERMA.

Ezekkel az összetevőkkel tuti A SIKER! 🙂

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük