Miből áll az MLM munka?

DXN legjobb mlm

Amikor valaki jelentkezik egy MLM munkára, akkor sokszor előfordul, hogy megkérdezik, mit is kell csinálni. Még olyanok is, akik már hallottak MLM-ről. Az MLM munka látszólag könnyű. Az emberi felfogás az, ami egy kicsit megnehezíti.

Az MLM munka lényege, hogy nagy törzsvásárlói hálózatot építs ki, hiszen a hálózatodon belül, a törzsvásárlók által megvásárolt termékek árából keletkezik neked a jutalékod.

Az MLM munkának is megvannak a maga eszközei, attól függően, hogy az ember online vagy offline akar benne dolgozni. A legfontosabb azonban az, hogy jó benyomást kelts magadról és a termékről.

Kedveltesd meg magad és a terméked

Az MLM munka egyik kiemelkedően fontos része, hogy megkedveltesd magad, a terméket és a céget, melyet képviselsz.

Ha nem vagy szimpatikus az érdeklődőnek, akkor lehet bármilyen jó a termék, nem biztos, hogy hozzád fog csatlakozni az illető.

De lehetsz bármilyen nagydumás, ha nem szimpatikus a termék az érdeklődődnek, akkor lehet, hogy csak ideig-óráig lesz aktív a hálózatodban.

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok közül a hálózatépítők közül kerülnek ki a legsikeresebbek, akik rendszeresen fogyasztják az adott MLM hálózat termékeit és nem csak azért, hogy jutalékra jogosultak legyenek. Azért fogyasszák, mert elhiszik és tudják, hogy az a termék vagy szolgáltatás minőséget képvisel.

Ezek után, ha rendben vagy te is, a termék is és a cég is, akkor kezdődhet az MLM munka.

MLM munka

MLM munka online

Ha online kezdünk el MLM-ben dolgozni, akkor az online világ minden létező lehetőségét ki kell használni a siker érdekében. Manapság egyre nehezebb látható lenni az interneten, hatalmas a reklámzaj. Azonban némi kreativitással és tanulási vággyal nem fog problémát jelenteni, hogy kitűnj a tömegből.

Én ezt úgy teszem, hogy hirdetek, blogolok, használom a közösségi médiát és mérem az eredményeket. A mérés fontos és elengedhetetlen az online világban!

Az online MLM-nek több idő kell, míg beérik, hiszen nagyon fontos a bizalom kiépítése, ami a néha arctalan és bizalmatlan internetes világban nehezebb.

MLM munka offline

A lehetőségek maximális kihasználása az offline MLM világban is elengedhetetlenek. Offline sokkal gyorsabban lehet bizalmat építeni, hiszen az ember szemtől-szembe találkozik tárgyalópartnerével.

Offline módszerrel gyorsabban tud épülni egy MLM hálózat, ugyanakkor az előforduló visszautasításokkal szemben is jobban kell állnunk a sarat.

Offline MLM munka során alkalmazhatjuk a klasszikus módszereket, mint a termék és üzleti bemutatók megszervezése, autómatrica az autónkra vagy 4-6 szemközti beszélgetés az ismerőseinkkel.

A DXN-ben azt szeretem, hogy a legjobban felépített rendszerrel és online eszközökkel rendelkezik. Ugyanakkor a kávé segítségével az offline hálózatépítés is görcsmentessé válhat, hiszen nincsenek benne idegesítően hivatalos elemek.

Ha szeretnél a DXN-hez és hozzám csatlakozni, itt tudsz regisztrálni: fekete.ganodermakave.hu

Kérdésed van? Írj nekem: [email protected]

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük