Hálózatépítés introvertált személyként

DXN legjobb mlm

Klasszikus kifogás, ha az ember nem akar hálózatot építeni, hogy azt mondja, ő nem tud eladni. Hihetnéd, hogy az eladás, értékesítés csak a nagydumás embereknek való. Igaz, akiknek vérükben van az értékesítés, többnyire extrovertált emberek. De ez nem azt jelenti, hogy introvertáltként ne lehetne sikereket elérni a hálózatépítésben. Mindez kreativitás és személyre szabott munkafolyamatok függvénye.

Hálózatépítés introvertált személyként

Építs hálózatot introvertáltként ezzel a módszerrel!

Tökéletesen tudom, milyen érzés, amikor nem mersz egy társaságban megszólalni, amikor az is nehezedre esik, hogy emberek közé menj. Tudom, mert én is introvertált vagyok. Mégis hálózatot építek. És, hogy mi a megdöbbentő ebben? Hogy még szeretem is!

Bizony, találtam egy olyan MLM hálózatot, amit bátran merek ajánlani bárkinek, mert olyan módszerrel dolgozom, ami nem frusztrál. Amellyel sokat tanulok és amit teljes mértékben fel tudok vállalni. Ez az online hálózatépítés.

Online hálózatépítés introvertáltaknak

A cég, ahol hálózatot építek, a DXN. Amikor 4 évvel ezelőtt csatlakoztam, már akkor is az online világban mozogtam, de az ismereteim még eléggé ingatag lábakon álltak. Azóta sok mindent megtanultam, illetve továbbfejlesztettem (hirdetéseket készíteni, blogolni, képeket szerkeszteni, és némi HTML tudást is felszedtem).

Mindent itthonról, számítógépen keresztül végzek. A jó hír az, hogy EZT TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI, introvertáltként! Ez nem olyan munka, amit a legtöbben egyszerűen csak számítógépes vagy internetes munkaként hirdetnek. Bár bevallom, nekem is van egy ilyen blogbejegyzésem, de ott kifejtem, hogy milyen buktatók vannak a szavak mögött.

Az online marketing a marketing egy nagyon széles ága. Ezen belül is több lehetőség van arra, hogy eljuss az emberekhez: Youtube, Facebook, Instagram, Blogírás. Ugye, te is használsz ebből többet is? Akkor nem kell mást tenned, mint üzletileg gondolni ezekre a csatornákra.

Az online hálózatépítés tulajdonképpen az MLM üzletépítés egy passzívabb formája. Amikor nem te mész oda az emberekhez, hogy ajánld a terméket vagy üzleti lehetőséget, hanem az emberek találnak meg téged, hogy ezt a terméket szeretnék fogyasztani, ezzel az üzlettel szeretnének foglalkozni. Ez nagyon hálás munka, különösen, ha te magad is introvertált vagy és nem erősséged ajánlásokat kérni vagy idegen személyeket magadtól megszólítani az utcán és beszélgetésbe elegyedni velük.

Mert mit is csinálunk tulajdonképpen, amikor online hálózatépítés címszó alatt dolgozunk? Látogatottságot növelünk és informálunk. Hiszem és tudom, hogy erre te is képes vagy, ha hajlandó vagy időt áldozni a tanulásra és a munkára.

Megcsinálod? Én itt leszek és segítelek utadon. 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük