Hogyan válassz MLM szponzort?

DXN legjobb mlm

Ha már kiválasztottad, melyik MLM céghez szeretnél csatlakozni, a következő, amit el kell döntened, hogy ki legyen a szponzorod. Az MLM szponzor vagy mentor személye nem előfeltétele annak, hogy sikeres legyél a hálózatépítésben, de nagyban meg tudja könnyíteni az előrébb jutásodat, ha megfelelően választasz.

MLM szponzor választás

Ki a tökéletes MLM szponzor?

Minden ember különböző. Úgy gondolom, nincs abszolút jó és tökéletes szponzor.

Ezt úgy tudnám szemléltetni leginkább, mint a párválasztás. Nem mindenkinek ugyanaz az ember szimpatikus és ez így van jól.

Lehet, hogy nem a tökéletes embert választod. De nem is ez a fontos. Az a fontos, hogy a számodra legjobb embert válaszd. Aki neked tökéletes szponzor, nem biztos, hogy másnak is. Nyilvánvalóan nem lehetsz teljesen biztos abban, hogy jól választasz, hiszen sok mindent az idő dönt el. Ugyanakkor, ha néhány dologra odafigyelsz a választásnál, kicsi az esélyed arra, hogy elhibázd a szponzorválasztást.

Javaslatok a megfelelő MLM szponzor kiválasztására

A szponzor kiválasztásánál válaszolj meg magadnak néhány kérdést. Ez segíthet a döntésben. Mivel a szponzorod lesz a segítőd, a végső döntés a te kezedben van, hogy kihez csatlakozol.

  1. Jól megértitek-e egy egymást a leendő MLM szponzoroddal? Megtaláltátok-e a közös hangot?

Fontos, hogy fesztelen, kellemes legyen a kommunikáció köztetek. Az elején lehet, hogy össze kell csiszolódnotok, de már ekkor is látszik, hogy egy hullámhosszon vagytok-e vagy nagyon elbeszéltek egymás mellett?

  1. El tudod-e érni (akár több csatornán is)?

Az MLM szponzor nem arra van, hogy éjjel-nappal a rendelkezésedre álljon. De csakis az olyan szponzorral lehet jól összedolgozni, akit el tudsz érni facebook-on, telefonon, emailen, skype-on, személyesen vagy valamilyen más csatornán. Jó, ha legalább két elérhetőségét tudod. Tehát tudj vele kommunikálni. Válaszolni tudjon a kérdéseidre anélkül, hogy heteket kelljen rá várnod.

  1. Válaszol-e a kérdéseidre, vagy csak hárít? Mennyire segítőkész?

Az MLM-ben sok mindent neked kell megtapasztalnod. A szponzorod nem tud mindig mögötted állni. De bármikor adódhatnak olyan esetek, amikor elakadsz, nem vagy biztos a dolgodban. Ha ilyen helyzetben tanácsot kérsz a szponzorodtól, tudnod kell, hogy számíthatsz-e rá. A hálózatépítésben egymástól tanulunk. Gyakran előfordul, hogy nem mindig vagyunk a kérdéses információ birtokában. De, ha épp a szponzorod sem tudja a választ, jó esetben akkor is tud tanácsot adni, hogy milyen irányba indulj el, vagy honnan szerezzétek meg az információt. Tehát nem elég, ha elérhető az MLM szponzor, hogyha nem tud segíteni neked valamilyen módon.

Fogadj meg tőlem még egy tanácsot: Ne csak és kizáróan az alapján válassz szponzort, hogy milyen szinten van és milyen eredményeket ért el. A te sikered nem ettől függ, hanem csakis saját magadtól.

Amikor szponzort választasz, dönts az eszeddel, de azért hallgass a szívedre is. Ha ezt megteszed, garantáltan jó csapatban fogod érezni magad. 🙂

Ha pedig az írásaim alapján szimpatikusnak találsz, hozzám is tudsz csatlakozni, amennyiben a DXN-t választod MLM üzleted elindításához.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük